Nyheter
LEDIG TJÄNST: Senior nätverkstekniker i Sthlm, Gbg, Umeå eller Malmö
Publicerad 2018-09-17 13:00
LEDIG TJÄNST: Senior nätverkstekniker i Sthlm, Gbg, Umeå eller Malmö


Välkommen till Bahnhof!
Hos oss är det högt tempo och en rolig vardag som gäller – samtidigt som vi levererar Sveriges bästa internettjänster till våra kunder.

Om tjänsten och nätavdelningen

Internetoperatören Bahnhof är en uppstickare på telekommarknaden som växer i rasande takt. Nu letar Bahnhofs nätavdelning efter någon med erfarenhet av att drifta och utveckla operatörsnät till vårt nät - AS8473.

Vårt nät är byggt med hårdvara av Cisco och Huawei i det aktiva lagret och underliggande WDM-teknik, och din uppgift är att se till att våra gamla och nya kunder får internettjänster av den höga kvalitet som Bahnhof är kända för. Förutom att använda våra befintliga system och lösningar förväntar vi oss även att du kan utveckla och effektivisera våra arbetssätt och rutiner.

Du kommer att ingå i nätgruppen som är ett extremt kompetent teknikgäng med många års specialisterfarenhet av att vidareutveckla och driftsäkra vårt nät. För rätt kandidat är detta en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag med goda utsikter mot alla horisonter!

Dina kunskaper och egenskaper

Vi ser gärna att du som medarbetare tänker utanför boxen och har god förmåga till nytänkande och kreativitet. Vi tror att du jobbat något år som nättekniker, och att du har blivit sugen på att axla större ansvar och ta dig an tuffare utmaningar. För att lyckas i rollen som nätverkstekniker på Bahnhof behöver du dessutom vara självgående och brinna för att lära dig nya saker, och inte vara rädd för snabba svängar eller förändringar. 

Önskade kompetenser

  • xWDM – passivt 
  • xWDM - förstärkt långdistansnät
  • Routing - OSPF/BGP
  • MPLS – LDP, RSVP
  • QoS

Placering      

Du kommer vara placerad på något av Bahnhofs kontor - Stockholm, Umeå, Göteborg eller Malmö, det beror helt på var du befinner dig!

Omfattning

Heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning. 40 timmar arbetstid per vecka, jour förekommer. 

Ansökan

Mejla en kort personlig presentation av dig själv tillsammans med ditt CV till jobb@bahnhof.net senast 12 oktober 2018 och döp mejlet till ”Senior nätverkstekniker AS8473”.

Vi kommer utvärdera sökanden löpande, så skynda dig in med din ansökan! Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningsperioden är slut.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Christian Karlsson, nätchef, på telefon 076-111 01 39 eller christian.karlsson@bahnhof.net 

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället. Vi värnar privatliv och frihet på nätet. Koncernen växer kraftigt och prognosen för 2018 är en omsättning på 1,2 miljarder kronor.

Bahnhof erbjuder goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka.


Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020