010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Senior nätverkstekniker i Sthlm, Gbg, Malmö eller Umeå
Publicerad 2018-09-27 11:37
LEDIG TJÄNST: Senior nätverkstekniker i Sthlm, Gbg, Malmö eller Umeå

 

Om tjänsten

Avdelningen Internal Operations på Bahnhof växer så det knakar och söker nu ytterligare en medarbetare som kan drifta, underhålla och förbättra vårt nät.

Avdelningen består av kompetenta och engagerade tekniker som arbetar med att utveckla driftlösningar och handleda våra kunder i valet mellan fysiska, hybrid- eller rena molnlösningar.

Ditt arbete kommer utgå ifrån våra plattformar som bygger på hårdvara som Cisco, Dell och Nimble, och våra virtuella miljöer som framför allt bygger på VMware.  

För rätt kandidat är detta en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens! Bahnhof rankades #21 bland Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2017 av Data/IT-studenter i Universums årliga Företagsbarometer. Häng med på vår resa!

Dina kunskaper och egenskaper

Du behöver ha erfarenhet av den hårdvara och de virtualiseringsmiljöer vi använder, sannolikt har du arbetat en tid hos någon annan driftleverantör och letar nu efter ditt nästa steg.

Vi vill att du är självgående och har god förmåga att sätta dig in i ny teknik och skaffa informationen som krävs för att lösa alla problem du har framför dig - att du helt enkelt är en tekniskt flink "doer"!

Kunskapskrav

  • OSI-modellen
  • Felsökning av större nätverksmiljöer
  • Grundläggande kunskaper inom virtualisering (VMware) och Linux
  • Certifikat i Cisco Certified Network Associate Routing & Switching (CCNA) eller likvärdig utbildning/erfarenhet
  • Certifikat i Cisco Certified Network Professional (CCNP) Routing & Switching eller likvärdig utbildning/erfarenhet

Meriterande kunskaper

  • Utbildning eller erfarenhet inom lastbalansering
  • Utbildning eller erfarenhet inom Cisco Unified Computing System (UCS)
  • Utbildning eller erfarenhet inom Cisco Application Centric Infrastructure (ACI)
  • Utbildning eller erfarenhet av programmering, framför allt Python och/eller Ansible
  • Certifikat i Cisco Certified Network Professional (CCNP) Data Center eller likvärdig utbildning/erfarenhet

Omfattning

Heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning. 

Placering

Du kommer arbeta på Bahnhofs kontor i Sthlm, Gbg, Malmö eller Umeå, det beror helt på var du befinner dig! Tjänsten rapporterar i vilket fall till bolagets chef för Internal Operations.

Ansökan

Skicka din ansökan bestående av ett kort personligt brev och ditt CV med e-post senast den 26 oktober 2018 till jobb@bahnhof.net och döp mejlet till ”Senior nätverkstekniker IO”. Vi kommer att utvärdera sökanden löpande, så skynda dig in med din ansökan! 

Har du frågor är du välkommen att antingen ringa eller mejla Adam Iveslätt på telefon 076-1110187 eller adam.iveslatt@bahnhof.net.

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet. Koncernen växer kraftigt och prognosen för 2018 är 1.2 miljarder kronor.

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka. 

 

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020