Nyheter
LEDIG TJÄNST: Junior installationstekniker i Stockholm
Publicerad 2018-12-04 12:57
LEDIG TJÄNST: Junior installationstekniker i Stockholm


Om tjänsten och avdelningen

Bahnhofs installationsavdelning är nu på jakt efter ännu en installationstekniker i Stockholm. Det är ett kul och utmanade jobb som kräver en driven och flexibel person!

Du kommer huvudsakligen arbeta med att installera anslutningar till bostadsrättsföreningar, och se till så att Bahnhofs internettjänster kan nå fram till dem. Därutöver kommer du fungera som en extra resurs vid andra installationer tillsammans med resten av installationsteamet. Majoriteten av ditt dagliga arbete kommer vara i Stockholm med omnejd, men det kan dyka upp något enstaka uppdrag som ligger en längre bilresa bort.

Även om installationsteamet ofta arbetar isär och åker ut i fält på varsitt håll finns det i grund och botten en nära sammanhållning och en prestigelös attityd som innebär alla gärna hjälper varandra när det behövs.

Dina kunskaper och egenskaper

För den här tjänsten kräver vi inte någon särskild utbildning eller arbetslivserfarenhet inom installationsteknik eller telekommunikation. Det viktigaste är din personlighet!

Vi ser framför oss någon som älskar att köra bil och träffa kunder, som gärna kavlar upp ärmarna när det behövs och dessutom kan hålla ordning och reda. Du bör vara snabblärd och självgående, och flexibel gällande arbetstider och arbetsplatser - att köra ett kvälls-/nattjobb då och då ska inte vara något som ställer till det för dig!

Bahnhof har en lång historia av att anställa person framför kompetens även om vi självfallet lägger vikt vid båda. Verkar du passa som hand till handske i teamet så kan det väga tyngre än din formella bakgrund, så tveka inte att ansöka och berätta varför just du är intresserad av den här tjänsten!

Kunskapskrav
- B-Körkort
- Teknikintresse

Meriterande kunskaper
- Generell arbetslivserfarenhet inom telekommunikation
- Mycket god lokalkännedom i Stockholm med omnejd
- Fältarbete inom telekommunikation
- Kunskap om Ciscoprodukter/Cisco IOS/IOS-XR (routrar/switchar)
- Kunskap om WDM-teknik (CWDM/DWDM)

Placering      

Tjänsten innebär att du oftast kommer vara på språng, men din fasta utgångspunkt kommer vara kontoret Pionen på Renstiernas gata 37 i Stockholm.

Omfattning

Heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten rapporterar till bolagets installationschef i Stockholm.

Ansökan

Skicka din ansökan bestående av ditt CV + personligt brev + löneanspråk till jobb@bahnhof.se senast den 4 januari 2019, och döp mejlet till ”Junior installationstekniker Sthlm”. Vi genomför intervjuer löpande och det är därför möjligt att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum, så vänta därför inte med att skicka in just din ansökan!

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet. Koncernen växer kraftigt och prognosen för 2018 är 1,2 miljarder kronor.

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka.

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020