010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Real Time Manager i Borlänge eller Umeå
Publicerad 2019-02-22 12:09
LEDIG TJÄNST: Real Time Manager i Borlänge eller Umeå


Arbetsbeskrivning

Just nu söker Bahnhof en Real Time Manager, RTM, till kundtjänsten! Som Real Time Manager arbetar du med att planera produktionen på kundtjänsten och säkerställa att vi klarar uppsatta leveransmål.

Du ingår i ett team där ni tillsammans ansvarar för att planera t.ex. scheman, semestrar, utbildningar och gruppmöten för kundtjänsten. Utöver det innebär arbetet också att du jobbar för att proaktivt säkerställa en så effektiv produktion som möjligt. Det innebär t.ex. att analysera ringmönster, fördela arbete och optimera och utvärdera bemanningen.

Som RTM har du ett övergripande perspektiv på produktionen och fungerar som navet på kundtjänsten. RTM ska därför också arbeta med att aktivt fånga upp mönster i kundsamtalen och uppmärksamma driftstörningar eller andra orsaker som påverkar volymerna.

Dina kunskaper och egenskaper

Som RTM är du ett stöd mot hela kundtjänsten och det är därför viktigt att du är lösningsorienterad och har en god samarbetsförmåga då du dagligen är i kontakt med andra kollegor. Du bör dessutom ha en analytisk förmåga och trivas med att göra många saker samtidigt!

Kunskapskrav
- Lösningsorientering och öppenhet för nya tankar
- Förmåga till struktur och organisation
- God analytisk förmåga
- God samarbetsförmåga

Meriterande kunskaper
- Kunskap inom Excel
- Tidigare erfarenheter av schemaläggning

Omfattning

Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning. Schemalagd arbetstid.

Placering

Du kommer vara stationerad på Parkgatan 6 i Borlänge, eller Björnvägen 15E i Umeå.

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av ett personligt brev + CV till jobb@bahnhof.se senast 12 mars och döp mejlet till "RTM”. Vi kommer kalla till intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut, så skynda dig in med din ansökan!

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet.

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka. 

 

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020