010-510 00 00
Nyheter
Nätverkstekniker till Internal Operations i Sthlm, Gbg eller Malmö
Publicerad 2019-03-06 11:14
Nätverkstekniker till Internal Operations i Sthlm, Gbg eller Malmö

 

Om tjänsten och avdelningen

Avdelningen internal operations växer så det knakar och nu söker vi ytterligare en person med kunskap och erfarenhet inom nät.

Vi ser att en bra kandidat skall vara självgående och ha förmågan att sätta sig in i ny teknik. Våra plattformar bygger på hårdvara som Cisco, Dell och Nimble och våra virtuella miljöer bygger på framförallt VMware. Du behöver ha erfarenhet av snarlika miljöer och sannolikt har du arbetat en tid hos någon annan driftleverantör och letar nu efter ditt nästa steg.

Du kommer ingå i gruppen internal operations, vilken består av ett flertal kompetenta och engagerade tekniker inom olika områden som dagligen arbetar med att utveckla driftslösningar samt handleda våra kunder i valet mellan fysiska, hybrid- eller rena molnlösningar. 

För rätt kandidat är detta en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens!

Dina kunskaper och egenskaper

Kunskapskrav

  • OSI modellen
  • Felsökning av större nätverksmiljöer
  • Grundläggande kunskaper inom virtualisering (VMware) och Linux
  • Certifikat i Cisco Certified Network Associate Routing & Switching (CCNA) eller likvärdig utbildning/erfarenhet
  • Certifikat i Cisco Certified Network Professional (CCNP) Routing & Switching eller likvärdig utbildning/erfarenhet

Meriterande kunskaper

  • Ubildning eller erfarenhet inom lastbalansering
  • Utbildning eller erfarenhet inom Cisco Unified Computing System (UCS)
  • Utbildning eller erfarenhet inom Cisco Application Centric Infrastructure (ACI)
  • Utbildning eller erfarenhet av programmering, framförallt Python och/eller Ansible
  • Certifikat i Cisco Certified Network Professional (CCNP) Data Center eller likvärdig utbildning/erfarenhet

Omfattning

Heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning. 

Placering

Du kommer arbeta på Bahnhofs kontor i Sthlm, Gbg eller Malmö, det beror helt på var du befinner dig! Tjänsten rapporterar i vilket fall till bolagets chef för Internal Operations.

Ansökan

Skicka din ansökan bestående av ett kort personligt brev och ditt CV med e-post senast den 6 april 2019 till jobb@bahnhof.net och döp mejlet till ”Nätverkstekniker IO”. Vi kommer att utvärdera sökanden löpande, så skynda dig in med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att antingen ringa eller mejla Sebastian Andersson på telefon 072-0550091 eller sebastian.andersson@bahnhof.net.

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet.

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka. 

 

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020