010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Drifttekniker till Managed Services i Sthlm, Gbg, Malmö, Borlänge eller Umeå
Publicerad 2019-03-18 20:58
LEDIG TJÄNST: Drifttekniker till Managed Services i Sthlm, Gbg, Malmö, Borlänge eller Umeå

 

Om tjänsten och avdelningen

Vill du jobba på ett av Sveriges intressantaste och populäraste företag? Bahnhof erbjuder, utöver internet till privat- och företagsmarknaden, även serverhallstjänster i flera städer. Managed Services är en del av det. Vi levererar såväl standardiserade som skräddarsydda lösningar åt våra kunder - allt från bare-metal till molnlösningar i våra egna virtualiseringsmiljöer.

Avdelningen Managed Services växer i rasande takt och söker nu en drifttekniker med kunskap och erfarenhet inom IT-infrastruktur som även kan hantera kunder och problem i ett högt tempo. Du kommer ha en primär inriktning på Windows, allt ifrån installation och konfigurering av servertjänster till övergripande design.

Din utmaning kommer vara att arbeta både proaktivt och reaktivt med uppbyggnad och drift av våra plattformar som omfattar all drift i verksamheten. Du kommer arbeta väldigt nära avdelningens övriga medarbetare och utvecklas i takt med våra befintliga och kommande plattformar.

Dina kunskaper och egenskaper

Vi söker en duktig person som kan hantera Microsofts serverprodukter i sömnen – eller åtminstone i vaket tillstånd. Vi jobbar mest i virtualiserade miljöer så det är meriterande om du har arbetat i VMware och/eller Hyper-V.

Kompetenskrav
- Minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete
- Grundläggande nätverksförståelse
- Erfarenhet av Windows serverplattform
- Erfarenhet av Microsoft System Center
- Erfarenhet av Windows PowerShell
- Erfarenhet av Microsoft SQL
- Flytande behärskning av svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande kunskaper
- Erfarenhet av Microsoft Exchange
- Erfarenhet av Microsoft Hyper-V
- Erfarenhet av VMware
- Erfarenhet av Azure / Microsoft 365
- Certifiering i Microsofts produkter och tjänster

Placering

Tjänsten är placerad på Bahnhofs kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Borlänge eller Umeå – det beror helt på var du befinner dig!

Omfattning

Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten rapporterar till bolagets chef för Managed Services.

Ansökan

Ansök genom att skicka ditt CV och ett kort personligt brev till jobb@bahnhof.net senast den 19 april 2019! Döp mejlet till ”Drifttekniker MS”

Vi kommer utvärdera sökanden löpande och det kan hända att vi tillsätter tjänsten innan sista ansökningsdatum, så skynda dig in med din ansökan för att inte missa den här chansen!

Tack men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt från bemannings- och/eller rekryteringsföretag.

Fler nyheter från 2020