010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: DevOps till Nätavdelningen i Stockholm
Publicerad 2019-04-15 13:20
LEDIG TJÄNST: DevOps till Nätavdelningen i Stockholm

Om tjänsten och avdelningen

Tjänsten handlar om att utveckla och arbeta för att ytterligare underlätta och effektivisera arbetet på Bahnhofs nätavdelning, och behöver därför dig med tidigare erfarenheter och kunskaper inom området.

Du kommer att utgöra en viktig del i Bahnhofs fortsatta arbete med att ständigt hålla oss i framkant av IT-marknaden och den tekniska utvecklingen. Ditt arbete kommer utgå̊ ifrån nätgruppens behov av förbättrade system och automation. Du kommer bland annat arbeta med automation, övervakning, nätverk och servrar med målet att förbättra våra interna system, miljöer och arbetssätt.

Din avdelning består av kompetenta och engagerade nätverksspecialister som arbetar med att bygga, förbättra och underhålla vår nätinfrastruktur. Det hör till att dokumentera och kommunicera med kollegorna i arbetet och genomföra idéer som kan effektivisera och underlätta det dagliga arbetet.

Dina kunskaper och egenskaper

Vi ser gärna att du är uppfinningsrik, lyhörd och fokuserad på såväl resultat som detaljer. Du bör gilla att arbeta i ett högt tempo och ta ett stort personligt ansvar för dig själv och ditt arbete, samtidigt som du utan problem kan planera och utföra saker tillsammans med en grupp.

Kunskapskrav

 • Kunskap om Linuxadministration
 • Erfarenhet i DevOps & CI/CD-arkitektur, bygga och underhålla pipelines, revisionshantering m.h.a. GIT
 • Goda färdigheter i något/några av följande språk/ramverk:
  • Python
  • Ansible
  • Bash
  • Perl
 • Nätverkskunskap
  • OSI-modellen
  • Certifikat i Cisco Certified Network Associate Routing & Switching (CCNA) eller likvärdig utbildning/erfarenhet
 • Flytande behärskning av svenska och engelska

Omfattning

Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning.

Placering

Du kommer arbeta på Bahnhofs kontor Thule i Stockholm

Ansökan

Skicka din ansökan bestående av ett kort personligt brev och ditt CV med e-post senast den 2019-04-30 till jobb@bahnhof.net och döp mejlet till ”DevOps Nät”.

Vi kommer att utvärdera sökanden löpande, så skynda dig in med din ansökan!

Om du undrar något kring tjänsten eller bolaget i största allmänhet kan du mejla dina frågor till Christian Karlsson, Chef för infrastruktur, på christian.karlsson@bahnhof.net

Om Bahnhof

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet.

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka.

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020