010-510 00 00
Nyheter
SÖKES: Bahnhof söker obegränsat med folk till telefoni, nät och kundservice
Publicerad 2019-05-29 16:26
SÖKES: Bahnhof söker obegränsat med folk till telefoni, nät och kundservice


Nytt jobb till sommaren?
Ibland tar livet snabba svängningar och man kan behöva hitta något nytt. Kom hem till oss. Vi ser kontinuerligt över hur vi kan förbättra och effektivisera verksamheten. Du kan vara den vi söker.

Du gillar och går igång på något av det här: designa L2 och L3 IP-nätverk, Cisco, IPS, AMP, FirePower, ge expertservice, certifieringarna CCNA, CCNP Wireless i routing, OPNFV, Neutron, CBRS, Opencontrail/Tungsten Fabric, Daylight, VXLAN, SDN, Calico, SD-Wan, OVS (Open vswitch), Open Compute, Open Stack, AI, ge support, Voip, etc.

Din karaktär: du är obegränsat trött på begränsande och traditionella operatörer som sitter fast i gamla coaxstrukturer. Du vill något nytt och revolutionerande, men din tidigare arbetsgivare lyssnade aldrig på dig för att det var flera lager av chefer mellan dig och den som kanske skulle ha lyssnat.

Din erfarenhet: noobie eller elite, det gör egentligen ingen skillnad. Det viktigaste är att du är tror på kommunikationsfrihet, är nyfiken och vill förändra gamla sanningar.

Plats: Stockholm eller online

Sista ansökningsdag: 14 juni 2019

Mejla till: jobb@bahnhof.se

Märk ansökan med: #notocoax

Om Bahnhof: Bahnhof är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder i Sverige och utomlands. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen.

Här hittar du ännu fler lediga tjänster!

Fler nyheter från 2020