010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Redovisningsansvarig
Publicerad 2019-06-24 11:08
LEDIG TJÄNST: Redovisningsansvarig


Om tjänsten och avdelningen

Vi söker en redovisningsansvarig till ekonomiavdelningen där vi för närvarande är ungefär 8 personer som jobbar. Vi sitter på olika kontor i Sverige.

Arbetsuppgifter:

Du ska med stor självständighet kunna driva koncernens ekonomiska rapportering. Exempel på dina arbetsuppgifter:

- Månads-, kvartals- och årsbokslut
- Rapportering gentemot finansmarknaden
- Budgetering
- Övergripande ansvar för kontakter med bank och leverantörer
- Ge redovisningssupport i olika interna projekt och assistera organisationen i redovisnings- och skattefrågor
- Utveckla rutiner, processer samt arbetssätt för ekonomiavdelningen


Dina kunskaper och egenskaper:

Du är en engagerad person som gillar att ta ansvar och har god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Du ser noggrannhet som medel för framgång samtidigt som du är stresstålig och motiveras av att arbeta mot deadlines. Du är en positiv person som har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en trevlig stämning på arbetet. Du har en relevant utbildningsbakgrund inom ekonomi. Den viktigaste egenskapen är en vilja och nyfikenhet att snabbt sätta sig in i bolagets tjänster. Du ska kort sagt inte bara brinna för siffror, utan även för att sätta dig in i verksamheten bakom siffrorna.

Arbetsplats:

HK Thule i Stockholm

Tillträde och omfattning:

Omgående. Vi tillsätter tjänster löpande så tveka inte att kontakta oss.

Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan:

Mejla din ansökan som ett personligt brev, jämte din CV, till jobb@bahnhof.se

Märk ansökan med:
"redovisningsansvarig"

Sista ansökningsdag:
31 juli 2019

Frågor om tjänsten:

Mejla angelica.svensson@bahnhof.net

Om Bahnhof

Bahnhof är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder i Sverige - och utomlands. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen.

Bahnhof är en internationell moln- och internetaktör som erbjuder säker, klimatsmart och innovativ kommunikationsteknik för företag och privatpersoner. Inom några år ska Bahnhof vara en av de stora Nordeuropeiska aktörerna inom telekom, där siktet är inställt på den globala marknaden för kommunikations- och molntjänster.

Bahnhofs styrka är kombinationen av innovationer och nytänkande, som förenas med en kostnadsmedveten och organisk tillväxt. Vi är offensiva, rörliga och vi tar tillvara alla möjligheter som följer av tekniska landvinningar.

Bahnhof bygger egen infrastruktur, men samarbetar även med andra aktörer. Bahnhof sätter människan i centrum. Vi värnar individen och friheten på nätet. Strategiskt är våra kärnvärden nätneutralitet, kommunikationsfrihet och rätten till ett privatliv.

Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer, kommer att bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020