010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Junior drifttekniker till Bahnhof i Stockholm
Publicerad 2019-06-28 16:09
LEDIG TJÄNST: Junior drifttekniker till Bahnhof i Stockholm


Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala IT-tjänster. Våra molntjänster är starkt efterfrågade och vi behöver stärka upp teamet med ytterligare en drifttekniker som vill börja sin resa hos oss.

Att vara drifttekniker på Bahnhof

Vi söker dig som är början av din karriär som drifttekniker. Du kommer att ingå i gruppen Internal Operations, som består av ett flertal kompetenta och engagerade tekniker inom olika områden som dagligen arbetar med att utveckla driftslösningar och handleda våra kunder i valet mellan fysiska, hybrid- eller rena molnlösningar.

Självklart känner du till Cisco, Dell, Nimble, VMware, Openstack, HyperV som våra plattformar bygger på, och du kanske till och med har jobbat med flera av dem.

Dina talanger och egenskaper

Kompetenskrav

- Grundläggande nätverksförståelse
- Grundläggande kunskaper inom virtualisering (VMware, Openstack, HyperV)
- Kunskap inom administration av storage
- Kunskap om Linuxadministration (operativsystem och tjänster som dns, mail mm.)
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift           

Meriterande kunskaper

- Ansible
- Python och/eller andra språk
- Arbetslivserfarenhet inom liknande uppgifter

Vi kommer att ge dig förutsättningarna att snabbt sätta dig in i jobbet, men det förutsätter att du är nyfiken, självgående, gillar att sätta dig in i ny teknik och har lätt att lära. För vi vill lära dig allt vi kan och vi vill ha din syn på saker för att hitta nya vägar framåt.

Vi erbjuder

Som Bahnhofare får du individuell kompetensutveckling, spännande och entreprenöriell arbetsmiljö, möjlighet att byta tjänst inom företaget, friskvårdsbidrag samt jul-och sommarfester! Bahnhof är rankad #25 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2019 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer.

För rätt individ är detta en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag som växer på alla marknader och är välkänt för sin tekniska kompetens!

Det praktiska

                          Placering:
                          - Stockholm

                          Tillträde:
                          - Omgående. Vi tillsätter tjänster löpande så tveka inte att kontakta oss.

                          Omfattning:
                          - Heltid, 6 månaders provanställning.

                          Ansökan:
                          - Skicka personligt brev + CV till: jobb@bahnhof.net
                          - Märk ansökan med: Junior Drifttekniker IO
                          - Sista ansökningsdag: 31 juli 2019

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa eller mejla Christian Karlsson på 076-111 01 39 eller christian.karlsson@bahnhof.net 

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala tjänster. Vi är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder över hela världen. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen.

Vi tror på integritet och yttrandefrihet. Många av våra kunder är banker, journalister eller privatpersoner som inte vill vara i Googles eller Apples molntjänster. Bahnhof tror på Your data - owned by you - controlled by you.

Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer, kommer att bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020