010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Företagssäljare till Bahnhof i Stockholm
Publicerad 2019-08-26 13:25
LEDIG TJÄNST: Företagssäljare till Bahnhof i Stockholm

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala IT-tjänster. Våra molntjänster är starkt efterfrågade och vi behöver stärka upp med en företagssäljare som vill fortsätta sin resa in i framtiden tillsammans med oss.

Att vara säljare på Bahnhof

Du kommer bli en del av avdelningen för Business-for-Business-försäljning som arbetar alert och agilt för att hålla oss ett steg före konkurrenterna på företagsmarknaden. Avdelningen består av ett trettiotal målmedvetna och engagerade företagssäljare som är utplacerade på våra kontor runt om i Sverige, men just du kommer arbeta i Stockholm.

Du kommer börja med att sälja olika typer av internetaccesser till företagskunder med enklare behov, men i takt med att du blir varmare i kläderna kommer du få ansvar för mer komplexa affärer och större kunder. Din exakta yrkesbana kommer dock avgöras av dig själv utifrån din bakgrund, din inriktning och hur snabbt du vill utvecklas i din roll som företagssäljare – du sätter själv gränserna!

Av oss får du en teknisk utbildning, en egen påbörjad kundportfölj och en bra grundlön, sedan är det upp till dig hur högt du vill nå - hos oss finns inget provisionstak.

Dina talanger och egenskaper

Vi vill att du ska lyckas hos oss, därför kommer vi att lära dig allt vi kan! Du kommer att få utbildning i både IT-tjänster och säljteknik och du kommer att få en egen kundportfölj med egna kunder att utgå ifrån. Det är värdefulla verktyg som låter dig komma igång på nolltid och ger dig möjlighet att bli riktigt framgångsrik i din karriär som IT-säljare.

Du är en pålitlig och effektiv ”people person” som triggas av resultat och siffror. Vi tror att du jobbat något år som säljare eller bara har en naturlig fallenhet för sälj och att du är ansvarsfull och mycket skicklig på att knyta kontakter. För att lyckas i rollen bör du dessutom ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och behärska konsten att förklara och övertyga!

Du är bra om du har en grundläggande förståelse för tekniska tjänster, och om du dessutom har lokal kännedom om företagsmarknaden för IT-tjänster är det ett plus, men vi kommer som sagt komplettera med allt du behöver veta.

Bahnhof är en stark förespråkare av integritet och sekretess, och vi förväntar oss därför att du även har förmågan att hålla förtroenden och företagshemligheter inom bolaget. Men framför allt är det ditt personliga driv och affärssinne som är nyckeln till framgång!

Vi erbjuder

Som Bahnhofare får du individuell kompetensutveckling, spännande och entreprenöriell arbetsmiljö, möjlighet att byta tjänst inom företaget, friskvårdsbidrag samt jul-och sommarfester! Bahnhof är rankad #25 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2019 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer.

Det praktiska

                          Placering:
                          - Stockholm, Thule

                          Tillträde:
                          - Omgående. Vi tillsätter tjänster löpande så tveka inte att kontakta oss.

                          Omfattning:
                          - Heltid, 6 månaders provanställning.

                          Ansökan:
                          - Mejla ett kort personligt brev + CV till: jobb@bahnhof.net
                          - Märk ansökan med: Företagssäljare Sthlm
                          - Sista ansökningsdag: 21 september 2019

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Fredrik Markenhorn på 076-111 01 78, fredrik.markenhorn@bahnhof.net eller Robin Mattisson på 076-111 01 59, robin.mattisson@bahnhof.net 

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala tjänster. Vi är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder över hela världen. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen.

Vi tror på integritet och yttrandefrihet. Många av våra kunder är banker, journalister eller privatpersoner som inte vill vara i Googles eller Apples molntjänster. Bahnhof tror på Your data - owned by you - controlled by you.

Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer, kommer att bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020