010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Produktägare till Bahnhof i Stockholm
Publicerad 2019-12-05 09:06
LEDIG TJÄNST: Produktägare till Bahnhof i Stockholm


Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala IT-tjänster. Våra molntjänster är starkt efterfrågade och vi vill nu bredda vår produktägargrupp med en ny medarbetare som vill resa in i framtiden med oss.

Om tjänsten och avdelningen

Som produktägare kommer du ingå i Bahnhofs utvecklingsavdelning som arbetar med att utveckla våra interna och externa tjänster och system. Du kommer arbeta nära en mindre grupp produktägare som var och en bär ett individuellt ansvar för företagets olika system på kort och lång sikt.

Ditt fokusområde kommer vara att utveckla vår plattform för onlineförsäljning av IT-tjänster.

I din roll kommer du ha ett helhetsperspektiv och samla in krav och behov från hela organisationen och ansvara för att driva produkten/produkterna framåt till fördel för Bahnhof.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
• Skapa, underhålla och prioritera roadmap och backlog med andra produktägare
• Optimera värdet av produkten/produkterna gällande funktionalitet, underhåll och kravbild över tid
• Projektleda och driva större förändringsinitiativ
• Förmedla och utveckla visionen för produkten/produkterna och gruppen
• Hantera problem, incidenter och kriser
• Delta aktivt i gruppens operativa arbete, test och dokumentation
• Bidra aktivt till ständiga förbättringar inom verksamheten
• Samla in krav och behov för produkten/produkterna från alla intressenter
• Definiera KPI:er för produkten/produkterna och följa upp dessa löpande
• Säkerställa att den tekniska lösningen för produkten/produkterna är hållbar

Dina talanger och egenskaper

Som person bör du vara intresserad av och ha en grundläggande förståelse för webbutveckling och ha en god förmåga att arbeta strukturerat, såväl självständigt som i grupp. Utöver det ser vi gärna att du är business minded och förstår sambandet mellan dina arbetsuppgifter och företagets affärer, och att du väger in den aspekten när du tar beslut.

Eftersom din tjänst kommer innefatta tätt samarbete med kollegor från olika delar av bolaget är det viktigt att du har mycket goda kommunikativa kunskaper på både svenska och engelska i tal och skrift, och att du kan formulera dig på ett tydligt, sakligt och pedagogiskt sätt.

Vi tillämpar en agil arbetsmetodik och ser därför helst att du har erfarenhet att arbeta i enlighet med SAFe, SCRUM eller andra agila metoder. Har du dessutom goda ledaregenskaper är det starkt meriterande.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med UX, CMS, molntjänster, SEO och/eller databaser.

Utöver detta kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vill därför gärna att du, utöver dina formella egenskaper, berättar mer om vem du är i ditt personliga brev.

Anställningsform

Tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning. Omgående tillträde. Placering Du kommer jobba på Bahnhofs kontor Thule i centrala Stockholm.

Vi erbjuder

Som Bahnhofare får du individuell kompetensutveckling, spännande och entreprenöriell arbetsmiljö, möjlighet att utvecklas inom företaget, friskvårdsbidrag samt jul-och sommarfester! Bahnhof är rankad #25 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2019 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer.

Ansökan

Mejla en personlig presentation av dig själv där du berättar om dig själv, varför du söker dig till Bahnhof och varför just du är lämpad för den här tjänsten + ditt CV till jobb@bahnhof.net senast den 5 januari 2020 och döp mejlet till ”Produktägare”.

Vi kommer utvärdera sökanden löpande, så skynda dig in med din ansökan! Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningsperioden är slut.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Waldén på markus.walden@bahnhof.net.

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala tjänster. Vi är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder över hela världen. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen. Vi tror på integritet och yttrandefrihet.

Många av våra kunder är banker, journalister eller privatpersoner som inte vill vara i Googles eller Apples molntjänster. Bahnhof tror på Your data - owned by you - controlled by you. Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer kommer bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020