010-510 00 00
Nyheter
Nytt år - nytt jobb? Bahnhof söker B2B-säljare i Sthlm, Gbg, Malmö och Borlänge
Publicerad 2020-01-07 09:21
Nytt år - nytt jobb? Bahnhof söker B2B-säljare i Sthlm, Gbg, Malmö och Borlänge


Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala IT-tjänster till privatpersoner och företag. Vi befinner oss i en kraftigt expansiv fas och letar nu efter
flera nya säljare till vårt rikstäckande B2B-team. 

Vill du arbeta i händelsernas centrum, på ett framtidsföretag som är känt för sin tekniska kompetens? Är du redo att sälja Bahnhofs inhouseproducerade IT-tjänster till företagsmarknaden och vara delaktig i att lyfta oss till nästa nivå? Vill du ha en vardag där du ständigt utvecklas, och du har kreativt utrymme att ta fram skräddarsydda helhetslösningar till kunder? Då är Bahnhof nog rätt plats för dig.

Dina egenskaper

Du är en sådan som vet vad riktigt bra service är, och är bra på att leverera det också. Du är driven och ansvarstagande, och ser till att saker blir gjorda. Du förstår att försäljning och affärer till stor del handlar om att förtjäna människors förtroende, men du är samtidigt noga med att alltid agera enligt god affärsetik och aldrig missbruka kunders tillit.

Du har mycket goda sociala och kommunikativa färdigheter, och har lätt för att knyta kontakter. Och för dig är det inga problem att arbeta självgående i ett högt tempo och behöva lösa problem på studs, eller att hålla koll på flera simultana uppgifter.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av B2B-försäljning för att passa i den här rollen. Du kan lika gärna ha arbetat med B2C, gått en försäljningsorienterad YH-utbildning eller något helt annat. För oss är dina personliga egenskaper viktigare än din formella bakgrund.

Arbetsplats 

Du kommer utgå ifrån något av våra säljkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Borlänge, beroende på var du befinner dig.

Ansökan 

Mejla ditt CV och en personlig presentation av dig själv där du berättar varför du söker dig till Bahnhof och varför just du ska bli en av våra nya B2B-säljare till jobb@bahnhof.net senast den 7 februari, och döp mejlet till ”B2B-säljare + [din stad]” 

Vi kommer utvärdera sökanden löpande, så skynda dig in med din ansökan! Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningsperioden är slut. 

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Mattisson på robin.mattisson@bahnhof.net

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala tjänster. Vi är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder över hela världen. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen. Vi tror på integritet och yttrandefrihet. 

Många av våra kunder är banker, journalister eller privatpersoner som inte vill vara i Googles eller Apples molntjänster. Bahnhof tror på Your data - owned by you - controlled by you. Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer kommer bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Bahnhof är rankad #25 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2019 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer. 


Tack, men nej tack.
 Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020