010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Nätverkstekniker - Teknisk leverans i Stockholm
Publicerad 2020-01-09 14:38
LEDIG TJÄNST: Nätverkstekniker - Teknisk leverans i Stockholm


Om tjänsten och avdelningen

Avdelningen Teknisk Leverans inom Bahnhof växer snabbt och söker nu en lovande nätverkstekniker. Som nätverkstekniker hos oss kommer du jobba med leveranser av Bahnhofs olika nätverkstjänster.

Ditt arbete kommer framför allt gå ut på att på bygga samt felsöka kundspecifika tjänster.

Du kommer bli en del av avdelningen Teknisk Leverans, en grupp med stor teknisk kompetens och god gruppdynamik. Primärt arbetar vi med utrustning från Cisco/Huawei.

Dina kunskaper och egenskaper

Vi söker dig med en stor motivation att utvecklas inom nätverksteknik, som gärna fördjupar dig i ny teknik och nya system och är duktig på att felsöka nätverksproblem av varierande storlek. Vi förväntar oss att du kan konfigurera, felsöka och designa L2 och L3 IP-nätverk till våra kunder och att du har kunskaper om nätverkssäkerhet och brandväggar.

Vi ser gärna att du triggas av snabba svängar och förändringar, att du älskar att möta användarens behov och verkligen brinner för att bygga tjänster utöver det vanliga på ett nytänkande och kreativt sätt.

Då du kommer ha en hel del kontakt med kunder samt övriga delar av företaget måste du även vara skicklig på att kommunicera på både svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten kan både passa dig som är helt nyutbildad eller som redan har arbetat med närliggande arbetsuppgifter i 1-2 år, vi är öppna för förslag!

Kunskapskrav

  • Arbetslivserfarenhet av Cisco/Huawei-nätverk, eller relevant utbildning.
  • Kunskap om säkerhetsfunktioner och begrepp likt IPS, IDS, FirePower.
  • Kunskap om/Erfarenhet av brandväggar och WiFi (primärt Cisco).
  • Förmåga att formulera och designa säkerhetslösningar.

Meriterande kunskaper

  • Arbetslivserfarenhet från liknande tjänst, drifterfarenhet.
  • Certifieringar CCNA, CCNP, Wireless, routing, switching, säkerhet, etc.
  • Kunskap om närliggande teknologier.
  • Intresse för att arbeta med nätverksprojekt.

Placering

Placeringsort för denna tjänst är Stockholm.

Omfattning

Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning. Tjänsten rapporterar till bolagets chef för Teknisk Leverans.

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av ett kort personligt brev + CV till jobb@bahnhof.net senast den 15 mars 2020 och döp mejlet till ”Nätverkstekniker Teknisk Leverans”.

Vi kommer utvärdera sökanden löpande, och det kan hända att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med att skicka din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att maila Max Remes, chef för Teknisk leverans, på max.remes@bahnhof.net.

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala tjänster. Vi är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder över hela världen. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen. Vi tror på integritet och yttrandefrihet. 

Många av våra kunder är banker, journalister eller privatpersoner som inte vill vara i Googles eller Apples molntjänster. Bahnhof tror på Your data - owned by you - controlled by you. Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer kommer bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Bahnhof är rankad #25 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2019 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer. 


Tack, men nej tack.
 Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020