010-510 00 00
Nyheter
LEDIG TJÄNST: Installationstekniker till Bahnhof i Stockholm
Publicerad 2020-02-13 11:04
LEDIG TJÄNST: Installationstekniker till Bahnhof i Stockholm


Att vara installationstekniker på Bahnhof

Bahnhof i Stockholm är på jakt efter installationstekniker, till avdelningen Installation Fibernät, som ska installera fastighetsnät och dra kablar.

Arbetet innebär dragning av fiber-/kopparfastighetsnät med omnejd, både i kunders fastigheter och i Bahnhofs egna datacenter och anläggningar. Bland momenten ingår att lokalisera kanalisation, håltagning, montage, kabeldragning samt kopparkontaktering och fibersvetsning.

Dina talanger och egenskaper

Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet som fibertekniker/fastighetsnätinstallatör/kabeldragare.

Vi tror dessutom att du har en förmåga att vara social och pedagogisk gentemot kunder, och att du värdesätter god service och noggrannhet. Att vara en yrkesstolt lösningsorienterad person med tekniskt intresse är en förutsättning. En god samarbetsförmåga och samtidigt ett stort eget driv är något som är väldigt värdefullt i denna roll. Vi lägger också stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kunskapskrav

- B-körkort
- Yrkeserfarenhet från samma/likvärdigt yrke
- Fibersvetsning
- Kopparkontaktering
- Kabeldragning
- Behärska svenska i tal och skrift

Meriterande kunskaper

- Fastighetsnät koppar/fiber
- Kopparbaserat spridningsnät
- Blåsfibersystem
- OTDR & effektmätning
- Terminering fiber

Vi erbjuder

Som Bahnhofare får du individuell kompetensutveckling, spännande och entreprenöriell arbetsmiljö, möjlighet att byta tjänst inom företaget, friskvårdsbidrag samt jul-och sommarfester! Bahnhof är rankad #25 av Sveriges mest eftertraktade arbetsplatser 2019 bland studenter inom Data/IT i Universums årliga Företagsbarometer.

Det praktiska

Placering:
- Pionen, Stockholm

Tillträde:
- Omgående, ASAP, snarast, när kan du börja?

Omfattning:
- Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan:
- Mejla CV + personligt brev + löneanspråk till: jobb@bahnhof.net
- Märk ansökan med: Installationstekniker Sthlm
- Sista ansökningsdag: 13 mars 2020
Men då kan det vara för sent. Vi tillsätter tjänster löpande så tveka inte att höra av dig idag.

Frågor om tjänsten

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Jannis Styrman på 076-111 01 20 eller jannis.styrman@bahnhof.net

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internet- och molnoperatör som tillhandahåller globala tjänster. Vi är ett starkt ideologiskt drivet företag, och det vill vi ska avspeglas i de tjänster vi erbjuder våra kunder över hela världen. Vi vill revolutionera telekomvärlden genom att erbjuda större valfrihet, och större makt, för användarna över den egna kommunikationen.

Vi tror på integritet och yttrandefrihet. Många av våra kunder är banker, journalister eller privatpersoner som inte vill vara i Googles eller Apples molntjänster. Bahnhof tror på Your data - owned by you - controlled by you.

Detta är för oss inte tomma ord. Bahnhof står upp för våra kunder, och vi tar ställning även i kontroversiella frågor. Vi är övertygade om att dessa principer, kommer att bära oss framåt, även ur ett större och globalt perspektiv!

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2020