Nyheter
LEDIG TJÄNST: Installationstekniker i Umeå
Publicerad 2021-02-11 10:09
LEDIG TJÄNST: Installationstekniker i Umeå


Bahnhof är en Internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet.

Vi är nu på jakt efter en Installationstekniker till Umeå. Du kommer ingå i vår avdelning Installation som ansvarar för att producera slutkundsförbindelser till företag i Umeå och norra sverige. Det är ett kul och utmanade jobb som kräver en driven och flexibel person.

Du som person tycker om att köra bil och älskar att träffa kunder, du värdesätter noggrannhet, ordning och reda och gillar att hugga i där det behövs. Du är snabblärd och önskar bli självgående snarast möjligt, och att köra ett kvälls-/nattjobb då och då är inget som ställer till det för dig, tvärtom! Majoriteten av ditt dagliga arbete kommer vara i Umeå med omnejd, men du är inte främmande för att göra en längre bilresa om det behövs.

Vi har en lång och gedigen historia av att anställa person framför kompetens även om vi självfallet lägger vikt vid båda. Verkar du passa som hand till handske i avdelningen så kan det absolut väga högre än att du kan allting från dag ett, vi uppmuntrar en hunger för att lära sig så tveka inte att söka och berätta varför just du brinner för detta!

Tjänsten rapporterar till bolagets Installationschef i Stockholm.

Kunskapskrav

- B-Körkort
- IT-intresse

Meriterande kunskaper

- God lokalkännedom Umeå med omnejd.
- Fältarbete inom Telekom
- Generell arbetslivserfarenhet inom Telekom
- Kunskap om nätverkshårdvara i Carrier-miljö (Routrar/Switchar)
- Kunskap om WDM-teknik (CWDM/DWDM)

Arbetstid / Varaktighet
Halvtid (ev. möjlighet till heltid planeras det inför), provanställning 6 månader.

Tjänsten utgår ifrån: 
Bahnhofs kontor på Rådhusesplanaden 17E, Umeå.

Ersättning:
Fast månadslön. Ange löneanspråk i ansökan!

Ansökan:
Skicka din ansökan till jobb@bahnhof.se med mejlrubrik "Installationstekniker Umeå" senast den 25 februari 2021.

Vi genomför intervjuer löpande så det är möjligt att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in just din ansökan! 


Tack men nej tack, vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2021