Nyheter
LEDIG TJÄNST: Infrastrukturtekniker i Stockholm
Publicerad 2021-02-19 15:18
LEDIG TJÄNST: Infrastrukturtekniker i Stockholm


Om tjänsten

Bahnhof expanderar på alla håll och kanter och letar nu efter en infrastrukturtekniker till datahallsanläggningarna i Sverige. Hallarna innehåller toppmodern hårdvara som ägs av både Bahnhof och kunder och spelar en otroligt viktig roll för många organisationer och personer – Bahnhofs hallar är hjärtat i kommunikationen för många av våra kunder!

Rollen inkluderar en bredd av arbetsuppgifter som både direkt och indirekt har med datahallen att göra. Du kommer få göra allt ifrån att serva maskiner, dokumentera arbeten, driva nya projekt och hjälpa kunder som har sin utrustning i hallen. Vissa dagar kommer du tillbringa framför en dator och övervaka hallens drift, dokumentera incidenter eller spåna på nya tekniska lösningar, och andra dagar kommer du behöva springa runt och lyfta tungt.

När du börjar kommer du bli upplärd av en mer erfaren kollega och sakta men säkert växa in i rollen för att till slut ta eget ansvar helt i samband med att du lär dig.

Dina kunskaper och egenskaper

Eftersom tjänsten innebär mycket varierande arbetsuppgifter ställer vi inga särskilda krav på utbildning eller arbetslivserfarenhet, det viktigaste är att din personlighet är rätt för oss!

Vi tror dock att du har hunnit jobba i minst ett par år, att du har ett allmänt teknikintresse och kan arbeta självständigt och noggrant och ta initiativ när du ser att det finns behov. Eftersom en betydande del av arbetet går ut på kontakt och kommunikation med kollegor och leverantörer är det även viktigt att du har en social förmåga.

För den här tjänsten måste du även ha B-körkort och kunna tala flytande svenska och bra engelska. Det är ett plus om du dessutom har någon av de meriterande kunskaperna i listan här nedanför, men det är inget måste!

Kunskapskrav

  • B-körkort
  • Flytande behärskning av svenska.
  • God behärskning av engelska.

Meriterande kunskaper

  • Reservkraft/UPS/El
  • Kyla och kylmaskiner
  • Styrsystem
  • Brand/släcksystem
  • Lås och larm

Tjänstens omfattning

Heltidstjänst 100% som inleds med 6 månaders provanställning.

Placering

Din huvudsakliga arbetsplats kommer vara Bahnhofs kontor Norra i Stockholm, men du kommer med största sannolikhet även få utföra arbete i Bahnhofs andra datahallar runtom i landet. 

Ansökan

Mejla din ansökan bestående av ett kort personligt brev, CV och löneanspråk till jobb@bahnhof.net senast den 31 mars 2021, och döp mejlet till "Infrastrukturtekniker".

Vi kommer kalla till intervjuer löpande, och det kan hända att tjänsten tillsätts innan ansökningsperiodens slut, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om Bahnhof 

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter. I många frågor är vi djupt engagerade i hur tekniken påverkar samhället på olika sätt. Vi har ett fokus som innebär att vi värnar privatliv och frihet på nätet.

Bahnhof erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling, och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö. Våra olikheter är vår styrka. 

 

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2021