Nyheter
LEDIG TJÄNST: Säljare med fokus på bostadsrättsföreningar i Stockholm och Malmö
Publicerad 2021-03-11 16:09
LEDIG TJÄNST: Säljare med fokus på bostadsrättsföreningar i Stockholm och Malmö


Bahnhof är en internet- och telekomoperatör. Vi producerar bredbandstjänster och molntjänster i datahallar till företag och privatpersoner. Vi drivs av en brinnande tro på teknikens möjligheter och är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhälle - gärna i kombination. Företaget vilar på en grundläggande värdering om att värna privatliv och frihet på nätet, och vi står alltid upp för våra övertygelser.

Nu letar vi efter säljare till vårt team i Stockholm och Malmö! Din uppgift är att bearbeta BRF-marknaden i området och marknadsföra och sälja Bahnhofs tjänster till dem. En stor del av säljarbetet bygger på att skapa relationer, upprätta nya kontakter och att bredda affären. Tjänsten kommer innebära en del kundmöten och utflykter, men din huvudsakliga plats är på kontoret i centrala stan.

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar där du själv planerar in kundmöten, skriver offerter och avslutar helhetsaffärer. Det är en krävande tjänst som samtidigt ger dig frihet att själv planera och anpassa ditt arbete. Vi tror att rätt person kommer drillas av det här upplägget och inspireras att vidareutveckla yrkesrollen och dess arbetssätt och komma på nya kreativa säljmetoder.

Vi tror att du är en driven och positiv ”people person” med en grundläggande mognad och en förmåga att tänka lösningsorienterat. Kanske har du redan erfarenhet från ett telekombolag? Eller kanske kommer du direkt från en utbildning? Det viktigaste för oss är att du har rätt personlighet. Du bör även vara nyfiken på IT och teknik och vara villig att lära dig nya saker. Känner du dig träffad av den här beskrivningen? Då kan det vara just dig vi söker.

Dina arbetsuppgifter

- Nykundsbearbetning
- Mötesbokning
- Presentation
- Offertarbeten
- Avtalsskrivning
- Merförsäljning
- Kundvård   

Kunskapskrav

- God problemlösningsförmåga 
- Teknikintresse
- Samarbetsförmåga
- Säljorientering
- Initiativförmåga och framåtanda
- Hög social kompetens
- Förmåga att upprätta och bibehålla långsiktiga relationer
- Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
- Körkort 

Meriterande kunskaper

  • Relevant utbildning
    - Branschvana
    - Erfarenhet av teknisk försäljning

Varaktighet 
Tillsvidare, heltid. 6 månaders provanställning.

Tillträde
Omgående.

Lön
Fast grundlön + provisionsbaserad ersättning.

Placering 

Sveavägen i Stockholm eller Storgatan i Malmö.

Ansökan

Skicka ditt CV, ett personligt brev och ett foto på dig själv till jobb@bahnhof.net.
Märk din ansökan med ”Säljare BRF” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag 11 april 2021. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut!

 

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Fler nyheter från 2021