Nyheter
Senior nättekniker i Stockholm
Publicerad 2021-09-23 11:04

 

Om tjänsten och nätavdelningen

Välkommen till Bahnhof! Hos oss är det högt tempo och en rolig vardag som gäller, samtidigt som vi levererar Sveriges bästa nättjänster till våra kunder. Internetoperatören Bahnhof är en uppstickare på telekommarknaden som växer i rasande takt. Nu letar nätavdelningen efter någon med erfarenhet av att vidareutveckla och drifta nät.

Vårt nät, AS8473, är byggt med flera hårdvarutillverkare i det aktiva lagret samt underliggande WDM-teknik, och din uppgift är att se till att våra existerande samt nya kunder får nättjänster av den höga kvalitet som Bahnhof är kända för. Förutom att använda våra befintliga system och lösningar förväntar vi oss även att du kan utveckla och effektivisera våra arbetssätt och rutiner.

Du kommer att ingå i nätgruppen som är ett extremt kompetent team med många års specialisterfarenhet av att vidareutveckla och driftsäkra vårt nät. För rätt kandidat är detta en enastående chans att ta plats i ett framtidsföretag med goda utsikter mot alla horisonter!

Dina kunskaper och egenskaper

Vi söker dig som har ett eget driv och ett professionellt förhållningssätt. Du klarar att prioritera i ett högt tempo och kan kommunicera på ett bra sätt med ditt team, användare och leverantörer. Du bör ha ett stort intresse för ny teknik och systemlösningar. Vidare ser vi att du är strukturerad, analytisk och har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet bedrivs i högt tempo med snäva tidsramar i en föränderlig och mångfacetterad systemmiljö, vilket ställer krav på att du är prestigelös och drivande.

Önskade kompetenser

  • xWDM – passivt, förstärkt långdistansnät
  • Routing & Switching - OSPF/BGP
  • MPLS – LDP, RSVP
  • QOS
  • CGN, BNG
  • EVPN
  • Multicast

Meriterande kompetenser                   

  • Utbildning eller erfarenhet av programmering, framför allt Python och/eller Ansible.
  • Certifikat/utbildning i motsvarande CCNP/CCIE eller likvärdig erfarenhet.
  • Utbildning/erfarenhet av något av följande: Cisco IOS-XR/XE, Huawei VRP samt/eller Nokia SR OS.

Placering

Du kommer vara placerad på Bahnhofs kontor i Stockholm, Tunnelgatan 2.

Omfattning

Heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning. 40 timmar arbetstid per vecka, Beredskap kan förekomma vid behov.

Ansökan

Mejla en kort personlig presentation av dig själv tillsammans med ditt CV till jobb@bahnhof.net senast 31 december 2021 och döp mejlet till ”Senior nätverkstekniker AS8473”.

Vi kommer utvärdera sökande löpande, så skynda dig in med din ansökan! Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningsperioden är slut.

Frågor?

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Max Remes, nätchef, på telefon 076-111 01 38 eller max.remes@bahnhof.net

Fler nyheter från 2021