Nyheter

Nu kan du beställa Stockholms snabbaste bredband till din lägenhet

Över 200 000 lägenhetsinnehavare i Stockholm kan få 10 Gbit/s för bara 298 kronor i månaden! Oavsett om du går ihop med dina grannar för att beställa tillsammans eller om du vill ha supersnabbt bredband till just din lägenhet.

Bahnhof är den operatör som har snabbast bredband enligt konsumentverktyget Bredbandskollen. Medan andra operatörer fortfarande erbjuder sina kunder bredband genom kopparkablar siktar Bahnhof framåt.

– Tidigare i år släppte vi bredband på 10 Gbit/s för privatpersoner med villafiber, och nu kan även stockholmare som bor i lägenhet komma upp i lika höga hastigheter, säger Jon Karlung, vd Bahnhof. Det som möjliggör de höga hastigheterna är Bahnhofs nya fibernät, Northern Light, som driftsattes under 2017. Med ny optik och utrustning har vi tekniken som ger de här höga hastigheterna som våra kunder vill ha..

I dagsläget kan Bahnhof erbjuda hastigheten 10 Gbit/s till lägenhetsinnehavare i Stockholm som är anslutna till Stokabs fibernät, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Stockholm, Malmö och Göteborg samt till villaägare i stora delar av Sverige. 10 Gbit/s är den nya standarden och vi fortsätter att jobba för att alla våra kunder i hela Sverige ska ha tillgång till Bahnhofs snabba bredband. Geschwint!

Presskontakt: Jon Karlung, 076-111 01 60

Fakta: Bahnhof är ett svenskt IT-företag som driver egen infrastruktur för bredband, molntjänster, datahallar och telefoni. Som helhetsleverantör erbjuder Bahnhof skräddarsydda driftlösningar och IT-tjänster till hundratusentals kunder i Sverige. Genom drift av egna miljövänliga datahallar har Bahnhof som företag lång erfarenhet av molntjänster och serverdrift – alltid med kundernas integritet i fokus.

Fler nyheter

Bahnhofs bokslutskommuniké 2023

År 2023 i sammanfattning Omsättning: 1877,4 Mkr (1731,0 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 327,8 Mkr (292,8 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 262,8 Mkr (227,6 Mkr) Resultat efter

Läs mer