Colocation

Flexibla lösningar för affärskritiska system

Allt från enskilda servrar till större, skräddarsydda IT-miljöer. Plats i Bahnhofs säkra och miljövänliga datacenter med exceptionell infrastruktur, centralt belägna i Stockholm och Malmö.

Delat utrymme (1-20U)

Halv- och helskåp (20U/40U)

Anpassad lösning

Ingår alltid

UPS

Kylsystem

Skalskydd

Redundant el

Tryggt, driftsäkert och miljövänligt

Maximal säkerhet

Personlig access dygnet runt med loggning och övervakning. Låsbara rack och möjlighet till larm på enskilda skåp. Kameraövervakningen spelas in och är direkt ansluten till larmcentral.

Med ljusets hastighet i hela Sverige

Direkt anslutning till Bahnhofs moderna fibernät med kraftfulla IP- och carrier-tjänster understödda av fullt redundanta routrar och divergerade kabelstråk. Möjlighet till egen svartfiber.

Miljösmart

Våra datacenter drivs med förnybar el och har miljömärkningen Triple Green. Vi samarbetar med lokala elbolag för att återvinna överskottsvärme som värmer tusentals bostäder.

Datacenter i centrala Stockholm och Malmö

Våra miljövänliga datahallar är direkt anslutna till Bahnhofs kraftfulla, rikstäckande nät. En driftsäker och övervakad miljö med högsta säkerhet och anslutningar till alla stora operatörer och internationella molnoperatörer.

Välj bland våra många tilläggstjänster

Blixtsnabb anslutning till din molnleverantör. Vi kontrollerar nätet hela vägen och garanterar korta svarstider. Direkt anslutning till AWS, Google och Microsoft Azure.

Spara restid och undvik nertid med vår tjänst Remote Hands. Vi tar hand om allt från omstart och patchning till installation.

Högre garanterad tillgänglighet och jour på telefon dygnet runt, 365 dagar om året. Du väljer den SLA-nivå som passar dig bäst.

Hel produktportfölj säkerhetstjänster: DDoS Protection, Brandvägg och Backup/recovery (site och anslutning).

 

Årets bredbandsoperatör 2024

Telekomgalan, Nordic Bench

Sveriges nöjdaste kunder - 4 år i rad

Svenskt Kvalitetsindex

Sveriges snabbaste bredband

Bredbandskollen

Sveriges bästa operatör för företag!

Beställ nu!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en timme.

Du kan också ringa oss på 010-510 00 10 eller mejla sales@bahnhof.net