Nyheter

Film: Varför är integritet viktigt?

Vad är egentligen poängen med integritet online? Bahnhof har sedan starten 1994 drivit integritets- och sekretessfrågor, både i med- och motvind. Just nu är dessa frågor mer angelägna än på länge: många är oroliga över brottslighet, och politiken tar därför gärna flera integritetsinskränkande steg på en gång. Från det kommersiella hållet samlar företag hellre för mycket information än för lite, och vet ofta mer om oss än vi själva gör. Rätten till integritet gäller dock lika mycket idag som igår, och för många är den bokstavligen livsviktig. Vill du veta mer om integritet på nätet och hur du kan stärka din egen? Gå in på internetfrihet.se!

Fler nyheter

Bahnhofs delårsrapport Q2 2022

Perioden januari till juni 2022 i sammanfattning: Omsättning: 847,9 Mkr (784,6 Mkr). Resultat före avskrivningar (EBITDA): 143,7 Mkr (121,0 Mkr). Rörelseresultat (EBIT): 111,0 Mkr (91,2 Mkr). Resultat efter skatt: 88,0 Mkr (72,8 Mkr). Resultatet efter skatt per aktie: 0,82 SEK (0,68 SEK). Nettomarginal: 13,0% (11,5%).

Läs mer

Glad midsommar önskar Bahnhof!

Midsommar stundar! En fin, svensk högtid som många av oss tar för given. Vid den här tidpunkten för fem år sedan dansade vi Bahnhofare runt stången på en alldeles speciell plats: Tjornobyl.

Läs mer