Nyheter

Premiär för Echo Sthlm – oberoende nyheter på ryska

Nu är det rykande färska premiäravsnittet av Echo Sthlm publicerat – på ryska! I detta avsnitt presenterar sig programledarna Olga, Maksim och Yuri, och går igenom det senaste om kriget i Ukraina. Vad händer i förhandlingsprocessen med Ryssland? Hur uppfattas kriget i Sverige och hur påverkas svenskarnas inställning till Nato? Det och mycket mer får du höra om på www.echosthlm.se! Du hittar oss även på SoundCloud och Telegram – målet är att tränga igenom den ryska censuren och nå ryssar med sakliga, kvalitativa nyheter.

En kort kommentar om själva produktionen: vi på Bahnhof och Echo Sthlm har fått en helt otrolig respons på det här projektet, från hela Sverige och även internationellt. Privatpersoner, föreningar och företag har hört av sig och vill hjälpa till på alla möjliga sätt. Det värmer, och gör oss ännu mer motiverade att fortsätta kämpa för yttrandefriheten. Tack! Nästa steg är att sätta igång kortvågssändningarna, så stay tuned!

Fler nyheter

Bahnhofs bokslutskommuniké 2023

År 2023 i sammanfattning Omsättning: 1877,4 Mkr (1731,0 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 327,8 Mkr (292,8 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 262,8 Mkr (227,6 Mkr) Resultat efter

Läs mer