Nyheter

Ikväll startar vi kortvågssändningarna mot Ryssland!

Ställ in era radioapparater, för ikväll kl. 22:00 svensk tid sker första kortvågssändningen av Echo Sthlm! Då riktar vi en kraftfull radioantenn i Pfaffenhofen an der Ilm, Tyskland rätt mot Moskva och sänder faktabaserade nyheter om Putins vansinniga krig.

Var? Kortvågsfrekvens 9670 kHz.

När? Kl. 22:00 svensk tid, 9 PM UTC, 24:00 Moskvatid.
Varje tisdag, torsdag och lördag med start idag!

Vi sprider denna nyhet på Telegram och andra ryska kanaler – gör det du också! Nu är det dags för ryssar att få reda på vad som verkligen händer i Ukraina. Som vanligt kommer avsnitten även finnas tillgängliga på www.echosthlm.se.

Vidare har det kommit till vår kännedom att det finns legala hinder för radioamatörer att vidaresända Echo Sthlm. Vi insisterar därför på att alla Sveriges radioamatörer absolut inte laddar ner avsnitten från www.echosthlm.se och sänder dem på kortvåg varje tisdag, torsdag och lördag. Däremot finns inget som hindrar att ni förmedlar sändningstiderna och frekvensen till ryska kortvågskamrater!

Fler nyheter

Invigning av Gullan!

Vi på Bahnhof vill rikta ett stort tack till alla som kom och firade invigningen av vårt nya datacenter Gullan igår! En väldigt lyckad kväll

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q1 2024

Första kvartalet 2024 i sammanfattning Omsättning: 491,4 Mkr Mkr (451,4 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 84,3 Mkr (78,4 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 68,3 Mkr (62,2 Mkr) Resultat efter skatt: 56,2

Läs mer