Nyheter

Bahnhof vinner “årets bredbandsoperatör” 2022

Vi är stolta över att ännu en gång vinna utmärkelsen ”Årets bredbandsoperatör” på årets Telekomgala. Det är sjätte gången vi tar hem titeln, som baseras på en oberoende kundundersökning utförd av Nordic Bench.

I Nordic Benchs rapport har 2 034 internetanvändare över hela Sverige svarat på en stor enkätundersökning om 11 olika operatörer. Och resultatet är tydligt: Bahnhof är Sveriges bästa bredbandsoperatör. Det syns exempelvis på lojalitetsmåttet NPS (Net Promoter Score), där Bahnhof placerar sig som tydlig etta.

NPS mäter kunders lojalitet och baseras på frågan ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera företag X till en vän eller kollega?”. Bahnhof får högst poäng med råge.

– Vi är alla jätteglada över det här resultatet och jag vill rikta ett tack till våra kunder. Det här är ett kvitto på att vårt engagemang och arbete märks och uppskattas av dem. Samtidigt betyder inte det här att vi nu kan börja luta oss tillbaka och slappna av, utan vi kommer fortsätta utveckla våra tjänster och göra vårt allra bästa för användarna, säger Jon Karlung, VD för Bahnhof.Läs mer

Fler nyheter

Bahnhofs delårsrapport Q2 2023

Perioden januari till juni 2023 i sammanfattning Omsättning: 910,5 Mkr (847,9 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 151,9 Mkr (143,7 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 119,5 Mkr (111,0

Läs mer