Nyheter

Stadsbyggnadsnämnden beslutar om Elementicas bygglov i augusti

Igår den 9 juni hade Stadsbyggnadsnämnden i Stockholm möte i Stadshuset. Där skulle bland annat Elementicas nya bygglov prövas. På grund av att alla ledamöter inte hade tagit del av handlingarna i ärendet beslutades tyvärr att ärendet skjuts upp till nästa nämndmöte, den 25 augusti.

Det är olyckligt att prövningen inte kunde ske som planerat. Elementica var väl förberett och hade skickat in alla handlingar flera månader i förväg. Nu blickar vi framåt och inväntar vi den 25 augusti – då kommer Elementicas bygglov med all sannolikhet att godkännas!

Fler nyheter

Bahnhofs bokslutskommuniké 2023

År 2023 i sammanfattning Omsättning: 1877,4 Mkr (1731,0 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 327,8 Mkr (292,8 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 262,8 Mkr (227,6 Mkr) Resultat efter

Läs mer