Nyheter

Stadsbyggnadsnämnden beslutar om Elementicas bygglov i augusti

Igår den 9 juni hade Stadsbyggnadsnämnden i Stockholm möte i Stadshuset. Där skulle bland annat Elementicas nya bygglov prövas. På grund av att alla ledamöter inte hade tagit del av handlingarna i ärendet beslutades tyvärr att ärendet skjuts upp till nästa nämndmöte, den 25 augusti.

Det är olyckligt att prövningen inte kunde ske som planerat. Elementica var väl förberett och hade skickat in alla handlingar flera månader i förväg. Nu blickar vi framåt och inväntar vi den 25 augusti – då kommer Elementicas bygglov med all sannolikhet att godkännas!

Fler nyheter

Invigning av Gullan!

Vi på Bahnhof vill rikta ett stort tack till alla som kom och firade invigningen av vårt nya datacenter Gullan igår! En väldigt lyckad kväll

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q1 2024

Första kvartalet 2024 i sammanfattning Omsättning: 491,4 Mkr Mkr (451,4 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 84,3 Mkr (78,4 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 68,3 Mkr (62,2 Mkr) Resultat efter skatt: 56,2

Läs mer