Nyheter

Glad midsommar önskar Bahnhof!

Midsommar stundar! En fin, svensk högtid som många av oss tar för given. Vid den här tidpunkten för fem år sedan dansade vi Bahnhofare runt stången på en alldeles speciell plats: den övergivna staden Prypjat vid Tjornobyls kärnkraftverk i Ukraina. En plats vars jord förgiftades av Sovjetunionen och så sent som i april återigen befriades från rysk ockupation.

Där vi för några år sedan sjöng små grodorna stod fram till nyligen ryska soldater med vapen i hand. Flera av våra ukrainska anställda finns kvar i landet och deltar i kampen på olika sätt, andra bidrar från Stockholm. Årets midsommarfirande kommer av förklarliga skäl ske i Sverige, men var så säker – demokratins Ukraina kommer segra över Ryssland. Och då blir det gemensam företagsresa till Ukraina igen!

Vi på Bahnhof önskar alla en riktigt härlig midsommar! Och framförallt: Slava Ukraini!

Film från 2017: Bahnhof firade midsommar i Ukraina.

Fler nyheter

Bahnhofs delårsrapport Q3 2023

Tredje kvartalet år 2023 i sammanfattning Omsättning: 477,9 Mkr (436,5 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 86,5 Mkr (74,3 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 70,2 Mkr (58,1 Mkr)

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q2 2023

Perioden januari till juni 2023 i sammanfattning Omsättning: 910,5 Mkr (847,9 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 151,9 Mkr (143,7 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 119,5 Mkr (111,0

Läs mer