Nyheter

Bahnhof vinner “årets bredbandsoperatör” 2023

Vi har gjort det igen! Bahnhof vinner utmärkelsen ”Årets bredbandsoperatör” på 2023 års Telekomgala. Utmärkelsen baseras på en oberoende kundundersökning och det är sjunde gången vi tar hem titeln. Fjärde året i rad!

Bahnhof är även fortsatt Sveriges bästa bredbandsoperatör. Det visar Nordic Benchs oberoende enkätundersökning, där 2 322 slumpmässigt utvalda bredbandsanvändare har fått tycka till om Sveriges alla operatörer. Resultatet talar sitt tydliga språk:

NPS mäter kunders lojalitet och baseras på frågan ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera företag X till en vän eller kollega?”. Bahnhof ligger i topp med god marginal.

Jon Karlung, vd:

Det här är otroligt kul, men framför allt väldigt hedrande för oss alla. Det vi gör märks och uppskattas av våra kunder runtom i landet, och det är precis för dem vi finns till. Det här är inget vi tar för givet. Jag vill därför rikta ett stort tack till varenda en av våra kunder, och lovar att vi kommer fortsätta kämpa för dem.

Motivering

  • Högsta NPS (Net Promoter Score) för fjärde året i rad.
  • Förstaplats i upplevd relation med kunden i 6 av 8 kategorier, bland annat ”Företagets rykte”.
  • Förstaplats på samtliga sju tjänstekvaliteter, med allra starkast betyg på ”Bredbandshastighet” och Driftsäkerhet”
  • Höga poäng i parametrarna ”Enkla att ha att göra med” och ”Enkel tjänst”.

Fler nyheter

Invigning av Gullan!

Vi på Bahnhof vill rikta ett stort tack till alla som kom och firade invigningen av vårt nya datacenter Gullan igår! En väldigt lyckad kväll

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q1 2024

Första kvartalet 2024 i sammanfattning Omsättning: 491,4 Mkr Mkr (451,4 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 84,3 Mkr (78,4 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 68,3 Mkr (62,2 Mkr) Resultat efter skatt: 56,2

Läs mer