Nyheter

Bahnhof vinner “Årets bredbandsoperatör” 2024

Bahnhof har – för femte året i rad – utsetts till ”Årets bredbandsoperatör” vid 2024 års Telekomdagen! Utmärkelsen baseras på en oberoende kundundersökning och markerar den åttonde gången som Bahnhof tar hem titeln.

Nordic Benchs oberoende enkätundersökning har återigen utsett Bahnhof till Sveriges bästa bredbandsoperatör. Resultatet, som omfattar svar från 1 847 slumpvis utvalda bredbandsanvändare, bekräftar Bahnhofs starka position bland bredbandsanvändare.

NPS (Net Promoter Score) baseras på frågan ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera företag X till en vän eller kollega?” och mäter kunders lojalitet. Även här ligger Bahnhof i topp med god marginal – för femte året i rad.

Jon Karlung, vd:

– Det är fantastiskt kul att få det här erkännandet från våra kunder. Det här priset tillhör dem och vi lovar att fortsätta göra allt vi kan för att fortsätta leverera Sveriges bästa bredband. Det är en uppgift vi är ödmjuka inför. Självklart kan saker gå fel även hos oss, men jag är otroligt glad att vårt engagemang märks och gör skillnad. Stort tack till alla våra fantastiska kunder!

Motivering

  • Ligger i framkant
  • Gott rykte
  • Driftsäkert
  • Bra på att hjälpa till vid problem

Fler nyheter

Invigning av Gullan!

Vi på Bahnhof vill rikta ett stort tack till alla som kom och firade invigningen av vårt nya datacenter Gullan igår! En väldigt lyckad kväll

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q1 2024

Första kvartalet 2024 i sammanfattning Omsättning: 491,4 Mkr Mkr (451,4 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 84,3 Mkr (78,4 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 68,3 Mkr (62,2 Mkr) Resultat efter skatt: 56,2

Läs mer