Kundcase

Anrika CA Fastigheter ny kund hos Bahnhof

På Söders höjder mitt i centrala Stockholm byggs just nu ett helt nytt landmärke av det anrika byggmästareföretaget CA Fastigheter. Som internetleverantör har de valt Bahnhof, och de boende kommer därmed kunna se fram emot framtidssäkra bredbandstjänster med 1000/1000 Mbit/s uppkoppling, IP-TV och IP-telefoni.

Alldeles intill Zinkensdamm och Tantolunden, nära till både folkliv och gröna promenadstråk, tornar nyproduktionen Strato upp med sina 19 våningar och 88 blivande bostadsrätter. Redan nu ger den spännande arkitekturen med inglasade terrasser ett lekfullt intryck, och på bottenvåningen kommer en naturlig mötesplats snart bildas i form av en restaurang. Alldeles bredvid, på Maria Skolgata, uppför CA Fastigheter även den stilrena systerbyggnaden Studio Maria, som kommer rymma ytterligare 43 bostäder.

Varje lägenhet är perfekt planerad för att underlätta de boendes vardag, och det gäller även telekomlösningarna. För CA Fastigheter har det varit viktigt att de boende får en snabb och stabil uppkoppling med möjlighet att uppgradera sig vid behov, och valet för de 131 anslutningarna föll därför på Bahnhof.

“Bahnhof är en leverantör som har bra support och väl fungerande tjänster till ett marknadsmässigt pris” säger Hans Andersson, projektchef vid CA Fastigheter.

Byggandet av de två husen är nu i slutskedet, med inflytt till Strato under fjärde kvartalet 2021 och till Studio Maria i sommar.

Är ditt företag också i behov av internetuppkoppling? Läs om Bahnhofs bredbandstjänster