Kundcase

Bostadsrättsföreningen Malmöhus 24 väljer Bahnhofs dedikerade fiber

En bit utanför centrala Malmö ligger den anrika bostadsrättsföreningen Malmöhus 24, som tidigare i år firade sitt 50-årsjubileum. En stor förening bestående av hela 540 lägenheter i 17 byggnader. Ända sedan starten 1972 har föreningen strävat efter modernisering och förnyelse för att underlätta för sina medlemmar i vardagen. Ett exempel som har gjort stor skillnad är installationen av fiber – sedan fyra år är samtliga av föreningens medlemmar uppkopplade med 1 000 Mbit/s bredband via Bahnhofs snabba dedikerade fiber.

När vi valde mellan olika operatörer hade vi främst fyra kriterier: stabil uppkoppling, bra tillgänglighet, snabb hastighet och god service. Bahnhof kunde erbjuda allt detta och blev för oss det självklara valet, säger Karl-Erik Calling, ordförande i Malmöhus 24.

För Malmöhus 24 var det viktigt att kunna erbjuda sina medlemmar höga surfhastigheter med lägsta möjliga latens. När pandemin kom spenderade allt fler sina dagar hemma, och man blev snabbt beroende av pålitligt bredband med höga hastigheter. Tack vare föreningens framtidstänk och Bahnhofs snabba tjänster var de boende väl förberedda på omställningen.

I dagens samhälle är internet A och O. Speciellt för de som jobbar hemifrån eller har barn som spelar mycket datorspel. Vi ville erbjuda våra medlemmar ett snabbt och stabilt bredband som funkar för alla behov. Därför valde vi 1000 Mbit/s från Bahnhof.

Föreningen har nu varit uppkopplade via Bahnhof sen 2018, och de boende är mycket nöjda.

 – Det vi är allra nöjdast med, det är helheten. Allt har fungerat bra, det har aldrig varit något avbrott hos någon i föreningen. Bredbandet är snabbt och stabilt helt enkelt. Bahnhof har också gett oss väldigt bra service genom åren, och de svarar alltid direkt när det är något, säger Karl-Erik Calling.