Kundcase

Norrskens entreprenörshubb uppkopplad med Bahnhofs trådlösa internet

Stiftelsen Norrsken kombinerar digital teknik, innovation och entreprenörskap för att göra världen till en bättre plats. I entreprenörshubben Norrsken House huserar hundratals startupbolag, och för att prestera i sitt dagliga arbete har de valt Bahnhofs lösning för trådlöst internet: Wireless Office.

Mitt i centrala Stockholm driver stiftelsen Norrsken Europas största hubb för impact-entreprenörer. I det myllrande Norrsken House arbetar ett stort antal startups med det gemensamma målet att bidra till en bättre värld genom teknisk innovation. För att lyckas med detta krävs ett coworkinglandskap med pålitligt och snabbt trådlöst internet.

– Nästan 500 personer jobbar från Norrsken House i Stockholm. För oss och dem är ett blixtsnabbt och urstarkt Wi-Fi en grundförutsättning för att överhuvudtaget kunna bedriva verksamhet, säger Lisen Oliw, Nordenchef på Norrsken.

Norrsken utvärderade tekniska lösningar från flera olika leverantörer, och kom fram till att Bahnhof var helt rätt för dem. Nu är varenda vrå i kontorskomplexet trådlöst uppkopplat tack vare 23 accesspunkter med WiFi 6, samtliga anslutna till dedikerad höghastighetsfiber.

– Vi blev imponerade av den tekniska lösning som Bahnhof föreslog och vi uppskattade det snabba och lösningsorienterade bemötandet. En snabb, stabil och stark internetuppkoppling är en grundbult i ett coworking-kontor. Vi måste vara absolut bäst på detta – inget annat duger.

Nu kan Norrskens entreprenörer fokusera på det som är viktigt: att skapa morgondagens innovationer. Utan krångel och skyddade bakom managerade brandväggar. Dessutom känns matchningen med Bahnhof helt rätt på flera plan:

– Vi gillar vad Bahnhof står för. Vi delar många värderingar kring entreprenörskap och tron på digital teknik att driva förändring, säger Lisen Oliw.

Behöver ditt företag ett kontorsnät? Läs om Bahnhofs Wireless Office