Kundcase

Foto: Illustrationsbild 3XN

The Park väljer Bahnhofs WiFi-lösning för 2500 kvm stor coworking-miljö

Med sin coworking-lösning erbjuder The Park dynamiska och innovativa arbetsmiljöer för en blandning av frilansare, startups och etablerade företag. När det var dags att öppna sin lokal i Forskaren – en nyinvigd kontorsbyggnad i Hagastaden med fokus på life science – krävdes ett robust och skalbart kontorsnätverk som kunde täcka hela den drygt 2500 kvm stora coworking-miljön. Med hjälp av Bahnhofs bredband och WiFi-lösning kan The Park nu erbjuda en uppkoppling som möter medlemmarnas alla krav, oavsett var i lokalen de sitter!

– Länge har normen varit ett skrivbord per anställd. Nu när hybridarbete har blivit allt vanligare söker många alternativa, mer flexibla, kontorslösningar – även större bolag har börjat anamma denna filosofi, som utöver flexibilitet ger tillgång till ett brett affärsnätverk och inspirerande community. The park har idag över 2000 medlemmar från 400 bolag, och det är tydligt att coworking-modellen är ett koncept som är här för att stanna, säger Mikael Ahlström, VD på The Park.

I dagens kontorsmiljöer har den digitala delen blivit minst lika viktig som den fysiska. Man måste kunna lita på att uppkopplingen klarar av alla videomöten, livesändningar och digitala föreläsningar som äger rum på daglig basis. För att möjliggöra denna sömlösa digitala upplevelse levererar Bahnhof nu en dedikerad fiberförbindelse med full redundans tillsammans med ett robust WiFi-nätverk med brandväggar, vilket garanterar en konstant och pålitlig uppkoppling för The Parks medlemmar.

– Vårt mål på The Park är att skapa ett så kallat ”fygitalt” community, som består av de bästa delarna från både den fysiska och digitala miljön för våra medlemmar – en pålitlig uppkoppling är en avgörande del i att nå det målet.

The Park är mer än nöjda med Bahnhofs tjänster, och deras medlemmar har redan börjat utnyttja den blixtsnabba uppkopplingen till sina livesändningar och digitala events.

– Vi har under hela projektets gång haft en transparent och öppen dialog, vilket kändes oerhört tryggt för oss som kund. Leveranserna har gått smidigt och allting funkar som det ska. Vi har dessutom fått ett stort stöd genom hela processen, Bahnhof förstod våra behov och hjälpte oss att hitta den lösning som krävdes för just denna lokal, avslutar Mikael.

Behöver ditt företag också ett kontorsnät? Läs om Bahnhofs Wireless Office