Kundcase

Bahnhof exklusiv internetleverantör hos Trianons hyresgäster

Att som hyresgäst få snabbt och stabilt internet är idag inte bara ett önskemål – Det är ett krav! För att tillmötesgå detta valde Trianon, ett av Sveriges snabbast växande fastighetsbolag, att samarbeta med Bahnhof för att ta fram en blixtsnabb och pålitlig bredbandslösning för sina boende.

– Streaming av 4K-innehåll, online-gaming och hemarbete har blivit vardag för svenska hushåll – Snabba surfhastigheter har helt enkelt blivit ett måste. Med det här samarbetet blir det verklighet för våra hyresgäster, som nu enkelt kan teckna Bahnhofs snabba bredbandstjänster i sina hem, säger Lars Åkewall, förvaltningschef på Trianon.

Trianon är en av södra Sveriges största fastighetsförvaltare, och bara under det senaste decenniet har de vuxit tio gånger i storlek. För att möjliggöra en fortsatt stark tillväxt väljer de nu att satsa på installationen av robust fiber i sina fastigheter. Bahnhof går in som exklusiv internetoperatör, och har än så länge stått för fiberinstallationen i ett 30-tal av Trianons bostäder, med flera på gång. Hyresgästerna kan nu surfa blixtsnabbt i upp till 1 Gbit/s med oslagbar stabilitet och låg latens i Bahnhofs rikstäckande nät.

– Vi tror stenhårt på den här modellen. Vi får en medfinansiär för vår fiberinstallation, Bahnhof får exklusiv rätt att sälja sina tjänster och våra hyresgäster får bredband i toppklass. Ambitionen är att framöver koppla upp så många av våra fastigheter som möjligt med Bahnhof. Vi ser detta samarbete som en win-win för alla parter!

Trianon har bara goda saker att säga om samarbetet med Bahnhof, och vill särskilt uppmärksamma det personliga och proffsiga kundbemötandet som de har fått.

– Det är vanligt att företag bara vill kränga fler och fler saker till sina kunder, men Bahnhof har hela tiden varit extremt lyhörda och förstått vad som behövs för att möta just våra behov. Kontakten med ansvarig säljare har varit väldigt bra, och han har hela tiden tagit väl hand om oss. Vi ser mycket fram emot detta långsiktiga samarbete!

Är ert fastighetsbolag eller BRF också i behov av internet? Läs om Bahnhofs internettjänster