Kundcase

Världsunika Waterfront Cabins väljer bredband från Bahnhof

Alldeles intill vattnet, vid det eftertraktade området Kvillepiren i Göteborg, ligger Waterfront Cabins. Ett unikt område bestående av studios för övernattning, byggda helt i trä med All Inclusive-koncept. Välplanerade studios med A/C, mobilt lås, stilren inredning, möbler, välfyllda besticklådor, disk- och tvättmaskin och allt annat man kan tänkas behöva – inklusive blixtsnabbt bredband.

– Waterfront Cabins är ett unikt koncept som vi inte har sett någon annanstans, varken i Sverige eller världen. Kompletta studios med allt du behöver, det är bara att ta med sig resväskan och leva sitt liv, säger Ellen Sjögren, platsansvarig Waterfront Cabins.

Waterfront Cabins riktar sig framför allt till unga vuxna som kommer till Göteborg för att plugga eller jobba, bland annat i närliggande IT-kvarteren Lindholmen Science Park. Det är en målgrupp som har höga krav på sin uppkoppling. Därför var det viktigt att hitta en internetoperatör som kunde erbjuda både snabb hastighet och bra support till alla våra gäster. Bahnhof blev det självklara valet, som nu levererar dedikerad fiberuppkoppling på 1 000 Mbit/s till alla studios.

 – Idag är det inte bara ett krav att internet finns – det måste vara stabilt och med hög hastighet. Allt fler jobbar på distans och behöver därför högre surfhastigheter än tidigare. Man reagerar mycket mer än förr på när det buffrar i möten eller när man strömmar film. Det ska bara fungera.

Waterfront Cabins har i dagsläget färdigställt drygt 600 studios på Kvillepiren och fler kommer det att bli. De är nöjda med Bahnhof och vill fortsätta samarbetet i resterande kvarter.

– Allt har gått snabbt och smidigt, vi har fått fint bemötande och Bahnhof visar ständigt att vi är viktiga som kund. De har haft god förståelse för våra funderingar och allt har funkat problemfritt. Dessutom har vi Bahnhof på kontoret, och det har alltid fungerat bra här med, säger Ellen Sjögren.

Vill ditt företag också beställa en snabb och dedikerad fiberuppkoppling? Läs om våra fibererbjudanden