Distanstjänster
Distanstjänster
Jobba effektivt på distans

Våra tjänster hjälper just nu många företag och myndigheter att bedriva sin verksamhet trots de speciella förhållanden som råder.

Vi har verktygen som du behöver för att hela företaget ska kunna arbeta effektivt på distans. Med våra lösningar kan du och dina medarbetare samarbeta, kommunicera och nå företagets nät som om ni var på plats.

Ring oss på 010-510 00 00 eller mejla sales@bahnhof.net så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er jobba effektivt på distans.

Distanstjänster
Några av våra distanstjänster
Bahnhof Live - videokonferens
Kommunicera och håll möten som om ni satt på samma ställe. Bild och ljud i högsta kvalitet med ultralåg latens - tack vare snabb dataöverföring i vårt eget rikstäckande nät.
Remote Hands - Vi sköter din utrustning i våra data center
Vi hjälper dig på plats i våra anläggningar. Med Remote Hands behöver du inte längre besöka våra anläggningar för att företagets IT-miljö ska fungera och underhållas.
Kom åt företagets nät hemma med VPN och brandvägg
Vi ordnar så att alla merarbetare kommer åt företagets nät hemifrån. Med våra enkla VPN-lösningar kan de arbeta som vanligt på distans bakom vår centrala brandvägg.
Lagring, backup och disaster recovery
Vi löser alla era lagrings- och backupbehov. Du kontrollerar all data som du lagrar hos oss och allt stannar inom landets gränser.
Genomgång för säkert distansarbete
Våra kunniga och erfarna IT-experter hjälper er att göra en säkerhetsgenomgång för att trygga säkerheten i ert distansarbete
Kontakta oss så berättar vi mer

Fyll i formuläret, ring 010-510 00 00 eller maila oss på sales@bahnhof.net.