logo
Managed Services
Managed Services
Vi tar ansvar för din IT-drift

Behöver du en skräddarsydd backuplösning? Eller anpassad lastbalansering? Vi hjälper dig med lösningar som är särskilt utformade för just ditt företags IT-utmaningar.

Vi sköter den tekniska driften av hela eller delar av din IT-miljö så att du inte behöver oroa dig för driftstörningar och löpande underhåll. Det kan handla om allt från uppsättning och underhåll av fysiska maskiner, till avancerade molnlösningar.

Självklart kan vi också ta hand om ditt nät - vi har unik erfarenhet av kombinationen av nät- och IT-miljö-tjänster. Kontakta oss så berättar vi mer!

Betala inte för onödig utrustning och drift
Spara pengar på hårdvara och driftmiljö. Utan egna dedikerade resurser för underhåll och drift så sänker du också dina totala IT-kostnader.
Koncentrera dig på din verksamhet
Vi sköter driften så att du kan lägga energin på din verksamhet. Våra specialister kan design, installation, drift, konfiguration, driftövervakning, säkerhet och support av plattformarna i din IT-miljö.
Några av våra tjänster
Backup
Vi sköter backup av din lokala IT-miljö och replikerar till våra datacenter. Du väljer om vi ska installera lokal backupserver, eller om du ska sköta din egen.
Lastbalansering
Fördela inkommande trafik över flera servrar/miljöer och garantera åtkomst även under hög belastning.
Content Delivery Network (CDN)
Snabba upp accessen till din webbplats för dina besökare. Vår CDN ser till att alla alltid når din webbplats med högsta möjliga hastighet.
Central brandvägg
Kraftfull brandvägg med full redundans för företag som finns i våra datacenter (colocation eller molntjänster).
Kontakta oss så berättar vi mer

Fyll i formuläret, ring 010-510 00 00 eller maila oss på sales@bahnhof.net.