Nyheter

Bahnhof har slagit unikt rekord i snabbast bredband till privatpersoner!

Nu är det bekräftat av Bredbandskollen, Bahnhof har Sveriges snabbaste bredband och har dessutom slagit rekord! Ingen annan bredbandsleverantör har nått upp det till detta resultat tidigare.

För några dagar sen hörde en kund av sig till oss med bevis på en nedladdningshastighet på 9091.410 Mbit/s, bevis som nu Bredbandskollen själva har bekräftat till oss. Det är det snabbaste som någonsin har uppmätts.

– Vi fortsätter att utklassa alla andra konkurrenter med snabbast internet. När vi lanserade 10 Gbit/s till privatpersoner för ett år sedan svarade Com Hem att deras kunder inte efterfrågar sådana hastigheter. Märklig inställning kan man tycka, framtiden är redan här och våra kunder är en del av den, säger Bahnhofs vd Jon Karlung.

Bredbandskollen är ett kostnadsfritt mätverktyg där man kan mäta sin bredbandshastighet. Bredbandskollen släpper även varje år en rapport över Sveriges snabbaste bredband i genomsnitt, även där toppar Bahnhof. I förra årets rapport som sammanställde 2017 var Bahnhof den operatör som hade snabbast bredband av alla operatörer.

Presskontakt: Jon Karlung 076 111 01 60

Fler nyheter

Bahnhofs bokslutskommuniké 2023

År 2023 i sammanfattning Omsättning: 1877,4 Mkr (1731,0 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 327,8 Mkr (292,8 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 262,8 Mkr (227,6 Mkr) Resultat efter

Läs mer