Nyheter

Bahnhof är årets nätoperatör!

Den 13 februari vann Bahnhof kategorin Årets nätoperatör 2017 på Telekomgalan

Vinsten är välförtjänt och visar att hur viktigt det är fokusera på stabil och framtidssäkrad infrastruktur. Under 2017 uppgraderade vi vårt stomnät Northern Light® till att bli ännu kraftfullare för att kunna transportera data med rekordhastigheter.

Bahnhof är redo för morgondagens digitalisering och tekniska utveckling. Northern Light® är byggt för att klara av de ständigt stigande kraven på bredbandskapacitet eftersom vi successivt kommer att uppgradera nätverkshastigheten – utan att behöva bygga om. På det sättet har Bahnhof ett flexibelt och ständigt dagsaktuellt stomnät som gör det möjligt att leverera Sveriges snabbaste internettjänster till företag och privatpersoner.


Presskontakt:
 Jon Karlung, 076-111 01 60

Fler nyheter

Invigning av Gullan!

Vi på Bahnhof vill rikta ett stort tack till alla som kom och firade invigningen av vårt nya datacenter Gullan igår! En väldigt lyckad kväll

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q1 2024

Första kvartalet 2024 i sammanfattning Omsättning: 491,4 Mkr Mkr (451,4 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 84,3 Mkr (78,4 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 68,3 Mkr (62,2 Mkr) Resultat efter skatt: 56,2

Läs mer