Nyheter

Bahnhof lanserar ny router för kunder med höga säkerhetskrav

Bahnhof har alltid legat i framkant när det gäller att teknik som följer nya lagkrav. Våra internettekniker har därför skapat en helt ny generation routrar som kan hantera de höga lagkraven på upphovsrättsfilter. Utvecklingen sker i samråd med våra kunder som har höga krav på säkerhet och i samband med att EU-parlamentet röstade igenom artikel 17 (tidigare artikel 13) den 26 mars 2019.

– Vi ser en allt högre efterfrågan på säker routerteknik som kan garantera att kunden inte gör något olagligt på nätet, och med vår nya router kan vi garantera att ingen bryter mot copyrightdirektivet, säger Bahnhofs vd Jon Karlung.   

– Vi erbjuder dessutom en extra tilläggstjänst med extremt hög säkerhetsklassning som filtrerar och stoppar alla sorters olagligheter som man kan göra på nätet, på det här sättet kan vi erbjuda ett internet med yttrandefrihet utan att man som privatperson riskerar att begå olagligheter, säger Jon Karlung.   

Den nya routern är en del av Bahnhofs nya värderingsarbete som syftar till ett säkrare internet där vi som internetoperatör tar fullständigt ansvar för våra kunders handlingar på internet. Värderingsarbetet innefattar även att se över arbetet med att skapa jämställda memes.  

Beställ den nya routern idag!


Presskontakt: 
Jon Karlung 076-111 01 60

Fler nyheter

Invigning av Gullan!

Vi på Bahnhof vill rikta ett stort tack till alla som kom och firade invigningen av vårt nya datacenter Gullan igår! En väldigt lyckad kväll

Läs mer

Bahnhofs delårsrapport Q1 2024

Första kvartalet 2024 i sammanfattning Omsättning: 491,4 Mkr Mkr (451,4 Mkr) Resultat före avskrivningar (EBITDA): 84,3 Mkr (78,4 Mkr) Rörelseresultat (EBIT): 68,3 Mkr (62,2 Mkr) Resultat efter skatt: 56,2

Läs mer