Nyheter

Bahnhof vinner “Årets bredbandsoperatör” 2024

Bahnhof vinner “Årets bredbandsoperatör” 2024

Bahnhof har – för femte året i rad – utsetts till ”Årets bredbandsoperatör” vid 2024 års Telekomdagen! Utmärkelsen baseras på en oberoende kundundersökning och markerar den åttonde gången som Bahnhof tar hem titeln.

Nordic Benchs oberoende enkätundersökning har återigen utsett Bahnhof till Sveriges bästa bredbandsoperatör. Resultatet, som omfattar svar från 1 847 slumpvis utvalda bredbandsanvändare, bekräftar Bahnhofs starka position bland bredbandsanvändare.

NPS (Net Promoter Score) baseras på frågan ”Hur troligt är det att du skulle rekommendera företag X till en vän eller kollega?” och mäter kunders lojalitet. Även här ligger Bahnhof i topp med god marginal – för femte året i rad.

Jon Karlung, vd:

– Det är fantastiskt kul att få det här erkännandet från våra kunder. Det här priset tillhör dem och vi lovar att fortsätta göra allt vi kan för att fortsätta leverera Sveriges bästa bredband. Det är en uppgift vi är ödmjuka inför. Självklart kan saker gå fel även hos oss, men jag är otroligt glad att vårt engagemang märks och gör skillnad. Stort tack till alla våra fantastiska kunder!

Motivering

  • Ligger i framkant
  • Gott rykte
  • Driftsäkert
  • Bra på att hjälpa till vid problem

Fler nyheter

Rekordsnabb fiber tack vare Bahnhofs tekniker

På Bahnhof är vi stolta över att ha ett av marknadens mest erfarna och engagerade teknikteam. Våra tekniker är de som gör det möjligt för företag och privatpersoner att få en stabil internetuppkoppling, snabbt och säkert.

Läs mer

Sverige röstar ja till Chat Control

Idag röstade Sveriges justitieutskott – som väntat – för det nya kompromissförslaget till Chat Control. Av riksdagens partier röstade Vänsterpartiet, Centerpartiet, Miljöpartiet och Sverigedemokraterna nej

Läs mer