Nyheter

Företagen har sagt sitt: Bahnhofs bredband är bäst

Det oberoende undersökningsföretaget Svenskt Kvalitetsindex (SKI) har mätt kundnöjdhet på bredbandstjänster bland företag. Resultatet är tydligt: Bahnhof har nöjdast företagskunder inom bredband i Sverige.

Att undersökningen kommer från just SKI – som ägs av en stiftelse inrättad av regeringen för att bidra till positiv kvalitetsutveckling i samhället – ger resultatet en extra tyngd.

– Det här är ett kvitto på vårt engagemang och hårda arbete för att få Sveriges nöjdaste företagskunder, säger Robin Mattisson, säljchef för företagstjänster på Bahnhof.

Hela listan för segmentet bredband företag:

Bahnhof – 74,5
Telia – 73,7
Telenor – 72,0
Tele 2 – 69,6
Bredband2 – 67,9
Övriga – 69,7
Tre – 66,9
Branschgenomsnittet – 71,3

I rapporten framgår det att kunderna ger höga betyg, inte bara för bredbandets stabilitet och pålitlighet, utan även för hur servicefrågor hanteras.

– En nyckel till god service hos oss är att det personliga bemötandet väger lika tungt som den snabba och tydliga lösningshanteringen, säger Edvin Lundgren, chef för Bahnhofs företagssupport.

Letar du efter ett pålitligt bredband till ditt företag? Sök på din adress för att ta reda på vad vi kan leverera er.

Fler nyheter

Rekordsnabb fiber tack vare Bahnhofs tekniker

På Bahnhof är vi stolta över att ha ett av marknadens mest erfarna och engagerade teknikteam. Våra tekniker är de som gör det möjligt för företag och privatpersoner att få en stabil internetuppkoppling, snabbt och säkert.

Läs mer

Sverige röstar ja till Chat Control

Idag röstade Sveriges justitieutskott – som väntat – för det nya kompromissförslaget till Chat Control. Av riksdagens partier röstade Vänsterpartiet, Centerpartiet, Miljöpartiet och Sverigedemokraterna nej

Läs mer