Kundcase

BRF sänkte kostnaderna med Bahnhof – Från offert till uppkoppling på rekordtid!

Mitt i centrala Malmö ligger bostadsrättsföreningen Godheten. En förening som präglas av gemenskap och mångfald, och värnar om sina medlemmars rätt till integritet samt privatliv. När man letade efter en snabb och pålitlig bredbandslösning var Bahnhof inte bara det mest prisvärda alternativet – utan även den operatör som kunde hjälpa föreningen att komma igång fortast och mest friktionsfritt. Hela 259 bostäder skulle kopplas upp, något som Bahnhof löste på mindre än en månad!

– Vårt huvudkrav var att hitta en pålitlig och serviceinriktad bredbandsoperatör som kunde leverera höghastighetsinternet utan att vi som styrelse behöver agera mellanhand. Bahnhof erbjöd en kombination av attraktiva priser, snabbhet och goda rekommendationer. Deras förmåga att snabbt förstå och tillgodose våra behov var avgörande för vårt val, säger Anton Bäckvall, vice ordförande BRF Godheten.

Föreningen ville framtidssäkra sig med 1000 Mbit/s till varje lägenhet. När de fick nys om att de kunde koppla upp sig med Sveriges snabbaste och säkraste bredband till ett förmånligt kampanjpris blev valet mycket lätt.

– I en digitaliserad värld där allt fler tjänster och enheter är uppkopplade är hastighet en nyckelfaktor för en problemfri vardag. Vi ville försäkra oss om att våra boende hade tillgång till toppmodern teknik som möjliggör en snabb och stabil internetuppkoppling. Bahnhofs tekniska lösningar känns framtidssäkra och i linje med vad vi eftersträvar i vår förening.

BRF Godheten är särskilt nöjd med hur enkelt och smidigt det var att implementera tjänsten, och hur väl Bahnhof har lyckats med att hålla alla deras medlemmar uppkopplade utan avbrott.

– Anslutningen är stabil och hastigheten överträffar våra förväntningar. Servicen har varit exemplarisk, de har varit lyhörda för våra frågor och visat sig ha en mer personlig touch och större vilja att anpassa sig efter våra behov jämfört med vår förra operatör, avslutar Anton.

Är din förening också trött på dyra och dåliga internetförbindelser? Med Bahnhof kan ni få 1000 Mbit/s – från 49 kr/mån per hushåll. Kontakta oss för gratis rådgivning och en anpassad offert. Ring 010-510 00 00 eller mejla brf@bahnhof.net så hjälper vi er vidare!