Kundcase

Waterfront Cabins är ett unikt område bestående av studios för övernattning, byggda helt i trä med All Inclusive-koncept. Nu levererar Bahnhof dedikerad fiber på 1 000 Mbit/s till de boende.

IT-säkerhetsbolaget Debricked hjälper mjukvaruföretag att upptäcka risker inom öppen källkod. Ett resurskrävande arbete som de driftar från Bahnhofs datacenter Sparven i Malmö.

Allt fler inom offentlig förvaltning inser vikten av IT-säkerhet i en orolig omvärld. Bahnhof levererar nu 20 Gbit/s IP-transit med kraftfullt DDoS-skydd till Stockholms stads samtliga verksamheter.

I entreprenörshubben Norrsken House huserar hundratals startupbolag, och för att prestera i sitt dagliga arbete har de valt Bahnhofs lösning för trådlöst internet: Wireless Office.

Fortum är ett av Europas ledande energiföretag, som levererar miljövänlig energi till individer och hela samhällen. För att ansluta sina svenska kraftverk till internet har de valt Bahnhof.
MedTech-bolaget InfoSolutions är en ledande aktör i den nationella kampen mot covid-19, och de har valt Bahnhofs pålitliga och stabila molnbaserade infrastrukturtjänst som bas för sina bokstavligen livsviktiga system.
På Söders höjder mitt i centrala Stockholm byggs just nu ett helt nytt landmärke av det anrika byggmästareföretaget CA Fastigheter. Som internetleverantör har de valt Bahnhof, och de boende kommer därmed kunna se fram emot framtidssäkra bredbandstjänster.
Tandvårdsföretaget Aqua Dental är en av Bahnhofs trogna kunder – vi levererar privat intranät och uppkoppling till samtliga deras mottagningar och laboratorier. I mars var det dags för ytterligare ett labb att anslutas och valet föll återigen på Bahnhof.

Våra kunder är nöjdast i Sverige

Sveriges bästa internetoperatör

Bahnhof kom på första plats när kunderna fick säga sitt i Nordic Benchs undersökning.

Sveriges nöjdaste kunder

Guldmedalj till Bahnhof i Svenskt Kvalitetsindex undersökning om kundnöjdhet 2020.

Snabbast internet i Sverige

Enligt tester utförda av testverktyget Bredbandskollen.