Våra kunder

Att som hyresgäst få snabbt och stabilt internet är idag inte bara ett önskemål – Det är ett krav! För att tillmötesgå detta valde Trianon, ett av Sveriges snabbast växande fastighetsbolag, att samarbeta med Bahnhof för att ta fram en blixtsnabb och pålitlig bredbandslösning för sina boende.

”Geeks tar nördarna på allvar” – Det är ledorden för företaget bakom SweClockers och FZ, två av Sveriges största och äldsta sajter för datorer och spel. Varje dag lockar hemsidorna hundratusentals besökare, och för att klara av det höga trycket krävs en pålitlig och kraftfull VPC (Virtual Private Cloud). Bahnhof blev det självklara valet.

ImagineCares molnbaserade vårdplattform möjliggör egenmonitorering, en ny vårdform som tillåter patienter att själva mäta sina hälsoparametrar hemifrån. Tusentals patienter är redan uppkopplade, dygnet runt. För patientsäkerheten ställs höga krav på plattformens drift- och datasäkerhet – som molnleverantör valdes därför Bahnhof Cloud.

Funnels mjukvara hjälper marknadsförare att samla data från alla sina marknadsföringskanaler. Utvecklingen av mjukvaran är dataintensiv, så för Funnels utvecklare krävs blixtsnabbt trådlöst internet. För att möta kraven valdes Bahnhof, som nu levererar kontorsnätslösningen Wireless Office till det 3 528 kvm stora kontoret.

ISEC hjälper företag att förvalta fonder och kapital med den egna mjukvaran Secura. Mjukvaran kräver en stabil och säker co-location. Tack vare hög expertis och ett centralt läge blev Bahnhof den självklara leverantören.

Waterfront Cabins är ett unikt område bestående av studios för övernattning, byggda helt i trä med All Inclusive-koncept. Nu levererar Bahnhof dedikerad fiber på 1 000 Mbit/s till de boende.

IT-säkerhetsbolaget Debricked hjälper mjukvaruföretag att upptäcka risker inom öppen källkod. Ett resurskrävande arbete som de driftar från Bahnhofs datacenter Sparven i Malmö.

Allt fler inom offentlig förvaltning inser vikten av IT-säkerhet i en orolig omvärld. Bahnhof levererar nu 20 Gbit/s IP-transit med kraftfullt DDoS-skydd till Stockholms stads samtliga verksamheter.

I entreprenörshubben Norrsken House huserar hundratals startupbolag, och för att prestera i sitt dagliga arbete har de valt Bahnhofs lösning för trådlöst internet: Wireless Office.

Fortum är ett av Europas ledande energiföretag, som levererar miljövänlig energi till individer och hela samhällen. För att ansluta sina svenska kraftverk till internet har de valt Bahnhof.
MedTech-bolaget InfoSolutions är en ledande aktör i den nationella kampen mot covid-19, och de har valt Bahnhofs pålitliga och stabila molnbaserade infrastrukturtjänst som bas för sina bokstavligen livsviktiga system.
På Söders höjder mitt i centrala Stockholm byggs just nu ett helt nytt landmärke av det anrika byggmästareföretaget CA Fastigheter. Som internetleverantör har de valt Bahnhof, och de boende kommer därmed kunna se fram emot framtidssäkra bredbandstjänster.
Tandvårdsföretaget Aqua Dental är en av Bahnhofs trogna kunder – vi levererar privat intranät och uppkoppling till samtliga deras mottagningar och laboratorier. I mars var det dags för ytterligare ett labb att anslutas och valet föll återigen på Bahnhof.

Årets bredbandsoperatör 2023

Telekomgalan, Nordic Bench

Sveriges nöjdaste kunder - 4 år i rad

Svenskt Kvalitetsindex

Sveriges snabbaste bredband

Bredbandskollen

Sveriges bästa operatör!