Kundcase

Ytterligare ett laboratorium uppkopplat

Tandvårdsbolaget Aqua Dental är en av Bahnhofs trogna kunder – vi levererar privat, switchat intranät och högpresterande uppkoppling till samtliga deras kliniker.

Aqua Dental arbetar för att alla ska ha tillgång till högkvalitativ tandvård och de har specialisttandläkare inom nästan alla odontologiska områden. På sina mottagningar i Stockholm och Göteborg tar de emot tusentals kunder, och eftersom de driver sina egna laboratorier ställs särskilda krav på infrastrukturen. I mars var det dags att ansluta ännu ett labb och valet av leverantör var inte svårt.

“Aqua Dentals verksamhet har ett stort behov av driftsäkerhet i kombination med bandbredd och framför allt svarstid för att fungera optimalt. För något år sedan satt vi med en handfull dyra och på pappret bra leverantörer, men driftsäkerheten och svarstiden lämnade annat att önska.” säger Henrik Augustsson, VD för Aqua Dental.

“Vi gjorde en noggrann upphandling och Bahnhofs lösning var både kostnadseffektiv och garanterade bäst driftsäkerhet. Den klarade också av att hantera komplexiteten med våra många olika enheter.”

Aqua Dental har därmed tretton kliniker och två laboratorier uppkopplade genom oss och för dem är det självklart att välja Bahnhof även fortsättningsvis.

“Det som varit absolut bäst hittills är att vi har haft i snitt en märkbar driftstörning per år, men varje gång har vi knappt hunnit att ta kontakt med supporten innan tjänsten varit uppe och snurrat igen. Internetuppkopplingen är inte längre en fråga för Aqua Dental – det bara fungerar.”

Är ditt företag i behov av en snabb och stabil internetuppkoppling? Läs om Bahnhofs bredband