Nyhet: WiFi 6E ger rekordsnabbt trådlöst internet!​

Pandemin är över och vi är tillbaka på arbetsplatserna. Många hann vänja sig vid snabba hemmanätverk, och påminns nu om svajigt, överbelastat kontorsnät med långsam uppkoppling. Medan vi var borta har arbetsplatsens utrustning helt enkelt halkat efter. Men det betyder inte att utvecklingen har stått still – tvärtom! Med nya WiFi 6E ihop med en dedikerad fiberanslutning framtidssäkras arbetsplatsen.

Vad är WiFi 6E?

Nyligen lanserades en helt ny standard för trådlösa nätverk: WiFi 6E. Med stöd för upp till 10 000 Mbit/s springer det varv runt gamla WiFi 5, som når upp till en femtedel av hastigheten. WiFi är därmed inte en flaskhals längre!

Den tekniska skillnaden antyds i namnet. 6E använder sig av det högre frekvensbandet 6 GHz. Denna frekvens rymmer inte bara betydligt mer information, utan är dessutom helt fri från utrustning uppkopplad till 5 Ghz-nätet. Högre kapacitet och mindre störningar alltså! Ungefär som att jämföra en grusväg med Autobahn, där effekten blir särskilt tydlig om ni är många som delar nätverk. Dessutom har WiFi 6E lägre latens och högre säkerhet med WPA3.

Wireless Office – WiFi 6E utan krångel

För en trådlös och säker helhetslösning byggd på WiFi 6E väljer du Wireless Office. Ett smidigt, blixtsnabbt, trådlöst nätverk som täcker hela arbetsplatsen, skyddat bakom managerade brandväggar för högsta säkerhet.

  • Blixtsnabbt, trådlöst nätverk som bara funkar.
  • För kontor och offentliga miljöer.
  • Bahnhof tar hand om installation och allt underhåll.

Från 3 450 kr/mån
inklusive bredband!

Dedicated Office Giga - DOG

Fiberanslutningen som matchar 6E-hastigheten!

WiFi 6E är en revolution för den trådlösa arbetsplatsen – men en ny WiFi-standard kräver matchande fiberanslutning. Redan idag har de senaste telefonerna och datorerna stöd för WiFi 6E, men det gör ingen nytta om arbetsplatsens nätverk bygger på gammal teknik.

För att kunna fylla den höga trådlösa kapaciteten med trafik krävs en rejäl fiberanslutning. Svaret stavas Bahnhof DOG (Dedicated Office Giga). Den dedikerade fiberanslutningen finns i tre blixtsnabba hastigheter, samtliga byggda på den senaste tekniken: 1 Gbit/s, 10 Gbit/s och hela 100 Gbit/s!

Varför ta grusvägen när man kan välja autobahn? 2022 finns ingen anledning att trilskas med långsamma nätverk.

Ring 010-510 00 00 eller mejla sales@bahnhof.net för att beställa!

Från 1 950 kr/mån

Populärt val!

Från 2 950 kr/mån

Premium!

Från 19 500 kr/mån

Gäller 36 månaders avtal. Lokala variationer kan förekomma.

Våra kunder är nöjdast i Sverige

Sveriges bästa internetoperatör

Bahnhof kom på första plats när kunderna fick säga sitt i Nordic Benchs undersökning.

Sveriges nöjdaste kunder

Guldmedalj till Bahnhof i Svenskt Kvalitetsindex undersökning om kundnöjdhet 2021.

Snabbast internet i Sverige

Enligt tester utförda av testverktyget Bredbandskollen.

Prata med oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom en timme.

Du kan också ringa oss på 010-510 00 00 eller maila sales@bahnhof.net