010-510 00 00
Nyheter
Bahnhof är årets nätoperatör!
Publicerad 2018-02-14 08:27
Bahnhof är årets nätoperatör!

Foto: Kajsa Frisell

Den 13 februari vann Bahnhof kategorin Årets nätoperatör 2017 på Telekomgalan

Vinsten är välförtjänt och visar att hur viktigt det är fokusera på stabil och framtidssäkrad infrastruktur. Under 2017 uppgraderade vi vårt stomnät Northern Light® till att bli ännu kraftfullare för att kunna transportera data med rekordhastigheter.

Bahnhof är redo för morgondagens digitalisering och tekniska utveckling. Northern Light® är byggt för att klara av de ständigt stigande kraven på bredbandskapacitet eftersom vi successivt kommer att uppgradera nätverkshastigheten – utan att behöva bygga om. På det sättet har Bahnhof ett flexibelt och ständigt dagsaktuellt stomnät som gör det möjligt att leverera Sveriges snabbaste internettjänster till företag och privatpersoner.


Presskontakt:
 Jon Karlung, 076-111 01 60

 

Här vinner Bahnhof priset för Årets nätoperatör. 

Film: Bahnhof AB

Läs mer om Bahnhofs stomnät Northern Light

Fler nyheter från 2020