Vi tar IT-säkerhet på allvar

Skydda din dator och mobil med prisbelönt antivirus och ID-skydd från F-Secure. Surfa anonymt med krypterad VPN.

Just nu!

Antivirus & ID-skydd för endast 69 kr

Ett heltäckande skydd med antivirus och ID-skydd för upp till tre enheter – nu till specialpris!

Ingen bindningstid, 1 månads uppsägningstid

69 kr/mån

Integrity VPN - Surfa privat och utan insyn

Dölj din IP-adress och kryptera all trafik. Du får ett anonymt, svenskt IP-nummer och en snabb, privat tunnel ut på internet.

Bankskydd

Betala säkert, funktioner för bankärenden och onlinebetalningar.

Föräldrakontroll

Begränsar enkelt vad de yngre får åtkomst till för innehåll på internet.

Surfskydd i realtid

Se direkt vilka webbplatser som är säkra och vilka du bör undvika.

Hitta enhet

Spåra din borttappade dator/mobil och rensa den från personlig information.

Antivirus - mot virus, trojaner och bedrägerier

Prisbelönt antivirus från F-Secure skyddar dig mot virus, trojaner och ransomware. Din trafik skyddas bakom en robust brandvägg.

Fungerar överallt

Titta på SVT Play utomlands och använd Twitter och Youtube i länder med begränsat internet.

Helt anonym

Din kundinformation hos oss kan inte kopplas samman med ditt användande av tjänsten.

Stark kryptering

Du väljer hur starkt ditt skydd ska vara, med flera alternativ för kryptering.

5 juli-stiftelsen för yttrandefrihet på nätet!

Tjänsten Integrity VPN drivs av den oberoende och ideella 5 juli-stiftelsen som arbetar för yttrandefrihet på internet.

En del av intäkterna från tjänsten går oavkortat till dem och deras arbete.

Läs mer om 5 juli-stiftelsen på 5july.org

Eget fibernät i hela Norden

All datatrafik transporteras i vårt eget core-nät som täcker hela norra Europa. Fibern ansluter sedan till övriga världen i alla Europas viktigaste knutpunkter.

Nätet är vårt viktigaste verktyg: alla våra tjänster är integrerade i vår underliggande infrastruktur, för bästa möjliga prestanda.

Årets bredbandsoperatör 2023

Telekomgalan, Nordic Bench

Sveriges nöjdaste kunder - 4 år i rad

Svenskt Kvalitetsindex

Sveriges snabbaste bredband

Bredbandskollen

Sveriges bästa operatör!