Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Executive Management Trainee – Stockholm

Är du vår nästa generations ledare? Inled din karriär som Executive Management Trainee hos Bahnhof, där du kommer utbildas till att få det som krävs för att leda en av Sveriges största internetoperatörer!

Om traineeplatsen
Du kommer under din tid som trainee ha en central roll nära Bahnhofs ledningsgrupp för att tillsammans ta fram bolagets framtida internet- och molntjänster. Det är därför viktigt att du har ett kreativt och entreprenörsmässigt perspektiv – du tycker det är roligt att komma på nytänkande lösningar.

Nytt för årets program är att du kommer få välja mellan två inriktningar: teknikutveckling och strategisk försäljningsutveckling. Det här kommer vara en utmanande men givande roll för rätt person, vars syfte är att på sikt leda till en chefsposition.

Läs mer om traineeprogrammet och deltagarnas erfarenheter på bahnhof.se/trainee.

Om dig

  • Driven med en ständig ambition att utvecklas.
  • Resultatinriktad, du ser möjligheter där andra ser hinder.
  • Kreativ med ett stort intresse för tjänsteutveckling.
  • Analytisk med stark slutledningsförmåga.
  • Självgående och fullföljer alltid det du tar dig an.

Krav
Vi söker i första hand dig som är nyexaminerad civilingenjör eller civilekonom, gärna från KTH, Handelshögskolan i Stockholm, Linköpings universitet eller något annat av Sveriges främsta universitet. Vi välkomnar även ansökan från dig utan formell utbildningsbakgrund men med motsvarande meriter och erfarenheter.

Omfattning
6 månaders traineeprogram med mål om tillsvidareanställning.

Placering
Du kommer att sitta vid Bahnhofs huvudkontor i centrala Stockholm. Resor i tjänsten förekommer.

Om oss
Bahnhof är Sveriges ledande internet- och cloud-operatör. Vårt stamnät sträcker sig över hela Norden och våra tjänster når fler än en halv miljon företags- och privatkunder. Vi äger all vår infrastruktur och kan därför utveckla unika tjänster i teknikens framkant.

Bahnhof ligger enligt Universums undersökningar på 39:e plats vad gäller populära arbetsgivare i Sverige inom IT, och är dessutom högst rankad av alla internetoperatörer. Vi strävar ständigt efter ett roligt och motiverande arbetsklimat.

Ansökan
Mejla ett personligt brev och CV med “Trainee Bahnhof” i ämnesraden till trainee@bahnhof.net senast den 8 november med programstart i januari 2025. Vi hanterar ansökningar löpande och rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Frågor hänvisas till Charlotte Tamm, HR-chef: charlotte.tamm@bahnhof.net

Ansök nu

Ladda upp CV och bilagor. (Du kan välja flera filer samtidigt.)

Alla våra lediga tjänster