Jobba hos oss

Vi söker dig som

– tror på kommunikationsfrihet
– går snabbt från ord till handling
– tycker att integritet på internet är viktigt

Installationstekniker fastighetsnät – Stockholm

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som erbjuder bredbands- och molntjänster till både företag och privatpersoner. Vi är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhälle, och har vunnit flera priser för Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Nu senast vid 2024 års Telekomdagen där Bahnhof utsågs till Årets bredbandsoperatör av Nordic Benchs oberoende kundundersökning.

Just nu är Bahnhof i en expansiv fas, och vi letar därför efter en installationstekniker till vår fastighetsnätgrupp Stockholm som vill hänga med på vår resa!

Om tjänsten
Är du en problemlösare? Är du en social och nyfiken person som älskar att lära dig nya saker? Då kommer du att stortrivas i Bahnhofs fastighetsnätsgrupp i Stockholm, som just nu är på jakt efter ytterligare en installationstekniker! Är det du?

Du kommer huvudsakligen installera och dra fiber- samt kopparkablar till företag och bostadsrättsföreningar. Bahnhof tror inte på detaljstyrning – ingen av oss är robotar som jobbar efter detaljerade instruktioner, utan du kommer få tänka mycket själv vilket är både utmanande och roligt. Ingen dag är den andra lik.

Dina kunskaper och egenskaper
Vi söker någon som är social och kan bemöta våra kunder på ett pedagogiskt sätt. Du värdesätter bra service och noggrannhet, har en god samarbetsförmåga kombinerat med ett starkt eget driv. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet som installationstekniker eller andra liknande yrken.

Kunskapskrav

 • B-körkort
 • Behärska svenska i tal och skrift
 • Yrkeserfarenhet från samma/likvärdigt yrke

Meriterande kunskaper

 • Fibersvetsning
 • Kabeldragning
 • Fastighetsnät koppar/fiber

Mycket meriterande kunskaper

 • Kopparbaserat spridningsnät
 • Blåsfibersystem
 • OTDR & effektmätning
 • Terminering fiber
 • WiFi

Tjänstens omfattning
Heltidstjänst med 6 månaders provanställning vid Bahnhofs kontor på Pionen i centrala Stockholm. Tillträde omgående.

Ersättning
Fast månadslön.

Ansökan
Mejla ansökan märkt ”Installation FN Stockholm” till jobb@bahnhof.net senast den 31 juni 2024, inklusive personligt brev, CV och löneanspråk.

Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte för länge! Vi ser fram emot att höra från dig!

Har du frågor?
Mejla jobb@bahnhof.se.

Tack, men nej tack. Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt från rekryteringsbolag.

Ansök nu

Ladda upp CV

Alla våra lediga tjänster

DC-installationstekniker, Stockholm

Bahnhof är en internet- och telekomoperatör som erbjuder bredbands- och molntjänster till både företag och privatpersoner. Vi är starkt engagerade i frågor som rör teknik och samhälle, och har vunnit flera priser för Sveriges nöjdaste bredbandskunder. Allt vi gör grundar

Läs mer

Management Trainee

Är du vår nästa generations ledare? Inled din karriär som Executive Business Management Trainee hos Bahnhof, där du kommer utbildas till att få det som krävs för att leda en av Sveriges största internetoperatörer! Om trainee-platsenDu kommer under din tid

Läs mer

Produktägare, Stockholm

Brinner du för att driva systemutveckling? Vill du stå upp för frihet på internet? Nu söker vi på Bahnhof förstärkning till vårt utvecklingsteam! Om tjänsten I rollen som produktägare kommer du att ingå i ett tvärfunktionellt team och leda företagets

Läs mer